Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα ψέμματα των καναλιών για το εορτασμό των Θεοφανείων και τον εμβολιασμό

Συνήλθε χθες και σήμερα, 12 και 13 Ιανουαρίου 2021, μέσω τηλεδιασκέψεως, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) της Εκκλησίας της Ελλάδος της 164ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κατερίνης

Μετά από περιοδεία που έκανε η λαϊκή συσπείρωση Κατερίνης την Παρασκευή, διαπιστώθηκε ότι...

Περιορισμοί και...Καταχρήσεις - ΔΩΡΕΑΝ νέο ηλεκτρονικό βιβλίο του Γιώργου και της Νατάσας Πιπεροπούλου

Το ηλεκτρονικής μορφής βιβλίο καθώς «κατεβαίνει» ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο θα φανεί χρήσιμο σε άτομα και οικογένειες...

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΙ: Διαδικτυακή Εκδήλωση – συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Τα επώνυμα κουβαλούν τον πολιτισμό μας, ως τις ρίζες μας»

Αξιότιμοι κύριοι. Σας θέλουμε συμμέτοχους να συμβάλετε στην σπουδαία αυτή συλλογική μας προσπάθεια, καθώς τα επώνυμα κουβαλούν ένα πολύ μεγάλο μέρος του πολιτισμού ενός λαού ― ως τις ρίζες του.

Ο σκίουρος του πάρκου της Κατερίνης (ΦΩΤΟ - 31/12/2020)

ΣΚΙΟΥΡΟΣ
Δεν ξέρω πόσοι τον έχετε δει να σκαρφαλώνει από δέντρο σε δέντρο μέσα στο πάρκο της πόλης, πάντως εμείς προλάβαμε και τον φωτογραφήσαμε χθες το πρωί παραμονή πρωτοχρονιάς...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1435 - Ο Πάπας Ευγένιος Δ΄ εκδίδει παπική βούλα με την οποία απαγορεύει στους Ισπανούς την υποδούλωση των ιθαγενών Γουάντσε στις Κανάριες Νήσους.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Κρατάει ακόμα ο καιρός και σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 13 Ιανουαρίου 2021