Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ 

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ, ΕΧΟΥΝΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ΑΙΔΩΣ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ την Κυριακή 29 Μάη, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Την Κυριακή 3 Ιουνίου η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Κατερίνη.

Μια παρέα ανθρώπων χρωματίζει τη ζωή…

Μια παρέα φίλων, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να έρθουνε και να έρθουμε σε επαφή με τους συντοπίτες μας, με όλους εσάς, ανεξάρτητα ιδεολογικής και πολιτικής τοποθέτησης, ηλικίας και καταγωγής.

ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Την Τρίτη 29 Μαΐου, ημέρα Άλωσης της Κωνσταντινούπολης,50 κληρικοί και 4 λαϊκοί υπάλληλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στη Βέροια.

Απόφαση συγχώνευσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών με την Τράπεζα Πιερίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Ανεξάρτητου" Σερρών στην Γ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών οι μέτοχοι είπαν το ναι στην συγχώνευση μέσω απορρόφησης με την Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας και τη δημιουργία της Περιφερειακής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύλληψη για κοκαΐνη στην Πιερία.

Συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 36χρονος ημεδαπός, διότι...

Νέο βήμα της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) με δεκατρείς νέες σελίδες στο "facebook"

Πρόκειται για σελίδες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των (12) Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Τις σελίδες διαχειρίζονται τα κατά τόπους Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα social media.

Συνελήφθησαν 6 άτομα για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων

Εντοπίσθηκαν σε χώρο λαϊκής αγοράς σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να διαθέτουν προς πώληση πάνω από 2.900 πακέτα τσιγάρων και 8,5 κιλά καπνού 6 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23 έως 41 ετών.

Πραγματοποιήθηκε Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας "Νέο Θεσμικό Πλαίσιο Διαμεσολάβησης. Προκλήσεις, Προοπτικές, Προβληματισμοί"

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης με την υποστήριξη του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας...

Αστική Σχολή – Εαρινές Ημέρες Μουσών: Το χρώμα στη ζωή μας & στη ζωγραφική τέχνη

Οι γεμάτοι χρώμα προσωπικοί και συναισθηματικοί διάλογοί τους αποτυπώνονται στις ζωγραφικές δημιουργίες τους. Ο λόγος για την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Το χρώμα στη ζωή μας», η οποία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ», φιλοξενείται στην Αστική Σχολή.

Περαίωση Πρωταθλημάτων Ανδρών Α’, Β’ & Γ’ Κατηγορίας

Με την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Ανδρών στις τρείς τοπικές κατηγορίες, η ΕΠΣ Πιερίας συγχαίρει ολόθερμα τις τρείς πρωταθλήτριες ομάδες...

Δήμος Κατερίνης: Αθλητές και αθλήτριες της πόλης μας στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας

«Ο αθλητισμός ενώνει» είναι το μήνυμα που θα στείλουν το χρονικό διάστημα 21-25 Ιουνίου, σε όλο τον κόσμο ως πρεσβευτές της ειρήνης και του ευ αγωνίζεσθαι νέοι και νέες του Δήμου μας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα, στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων (Μαθητιάδα), στο Klagenfurt της Αυστρίας.

92η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1578 - Ο βασιλιάς Ερρίκος Γ΄ της Γαλλίας θέτει το θεμέλιο λίθο της Πον Νεφ (Νέα Γέφυρα), της παλαιότερης γέφυρας στο Παρίσι.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 31 Μαΐου 2018.