Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΓΑΣΠ Πάνθηρες 67-48

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 67-48 των Πανθήρων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς – ΑΟΚ Αιγινιακός 62-69

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 62-69 του Αετού Κιλκίς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εγκύκλιος του ΥΝΑΝΠ για τις μετακινήσεις των ΑΜΕΑ με την ακτοπλοΐα

Εγκύκλιο με την οποία εμπλουτίζεται το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, για τις μετακινήσεις των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες με τα επιβατηγά πλοία, υπέγραψε σήμερα 8/10/2018 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.

ΤΡΕΧΩ για την ΚΑΤΕΡΙΝΗ με το ΕΝΕΕΓΥΛ

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης συμμετείχε στον αγώνα δρόμου "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" με τους μαθητές του. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και στους γονείς για την συμπαράσταση τους.

Προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου την 20 Οκτωβρίου

Διοργάνωση ημερίδας από το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση»

Το νεοσύστατο Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε συνεργασία με το Kennesaw State University U.S.A. και την εταιρία Chick-fil-A, διοργανώνουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα:

Ράχη Πιερίας 17 -21 Οκτωβρίου: Αφιερωμένα στην Ελληνική οικογένεια τα φετινά Πάτρια (πρόγραμμα - πρόσκληση)


Κλήρωση 3ης Φάσης Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Από την Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τη Γ’ φάση του Κυπέλλου της Ένωσης θα γίνει την Τετάρτη 10-10-2018, ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο, Νέας Εφέσου.

Γκέλα του Πιερικού στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας.

Δεν πιστεύουμε ότι η ισοπαλία του Πιερικού με τον Αστέρα Ιτέας στην Κατερίνη αποτελεί... δυναμικό ξεκίνημα. Με όλο τον σεβασμό στην ομάδα της Ιτέας, αν ο ιστορικός Πιερικός δεν μπορεί να κερδίζει στην έδρα του ομάδες αυτού του επιπέδου, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 8 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχιστεί για τις επόμενες τέσσερις ώρες επί των οδών...

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε όλους, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας στην Τελετή Αγιασμού για τη νέα Πολιτιστική Περίοδο 2018-2019...

Η ΠΕΘ διαψεύδει τα παραπλανητικά στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Παιδείας για το αν είναι θετικοί οι Θεολόγοι στο νέο μάθημα των Θρησκευτικών

1. Η ΠΕΘ διαψεύδει τα παραπλανητικά στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με τα οποία οι Θεολόγοι εκπαιδευτικοί δηλώνουν σε σημαντικό ποσοστό ικανοποιημένοι από τα νέα Προγράμματα του μαθήματος των Θρησκευτικών.

"Τρέχω για την Κατερίνη 2018" - Φωτορεπορτάζ. (2ο ΜΕΡΟΣ)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

314 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Λικίνιος ηττάται από τον συναυτοκράτορα Κωνσταντίνο Α΄ στο Αουρέλια Σιμπάλαε (σημερινό Βίνκοβτσι στην Κροατία).

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΠΕΛΑΓΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 8 Οκτωβρίου 2018