Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
Θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.
 Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου συναυλίας της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης στον Κολινδρό, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Κ20 ΠΑΟΚ. Νέο φιλικό με ΓΑΣ στο Σβορώνο


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του μελανόλευκου στρατοπέδου για την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ.
Τα πρώτα συμπεράσματα είναι θετικά σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι το πρώτο της χρονιάς και πραγματοποιήθηκε απέναντι σε μια έτοιμη ομάδα επιλεγμένων στο πανελλήνιο ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πρίν τον δικέφαλο του Βορρά.

Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο Προσκόπων Κατερίνης.


Καθώς το καλοκαίρι βαδίζει προς την ολοκλήρωση του, οι Πρόσκοποι της Κατερίνης αναπολούμε την φετινή μας Κατασκήνωση. Μια Κατασκήνωση που όπως κάθε χρόνο, μας έδωσε βιώματα και εμπειρίες Υπαίθριας Ζωής και αναμνήσεις υπέροχες. Η Κατασκήνωση των Προσκόπων της Κατερίνης και της Έδεσσας, έγινε φέτος από τις 8 μέχρι τις 18 Ιουλίου, στην Παραλία Σκοτίνας και συγκεκριμένα στον πανέμορφο χώρο του Πρώην Κάμπινγκ ΕΟΤ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/08/2016: Πρόσκληση για την συμμετοχή εκθετών στην 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας (Γιορτή του Αγρότη)


Η φετινή 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη), θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στις 27 & 28 Αυγούστου 2016, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας Πιερίας με συνδιοργανωτές, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων και πολιτών της περιοχής.

Παλαίμαχοι Πιερικού: Να πέσουν οι τόνοι!


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού παρακολουθεί τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό και αφορούν την ομάδα μας.
Οι ανακοινώσεις της διοίκησης, του ΣΟΠ και των ανωνύμων φιλάθλων μέσω των ΜΜΕ, δηλητηριάζουν, υποβαθμίζουν και βλάπτουν την εικόνα της ομάδας μας.

27ο Λαϊκό & Παραδοσιακό Πανηγύρι Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών Κατερίνης

Mε μεγάλη μας χαρά σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο 27ο Παραδοσιακό - Λαϊκό πανηγύρι που διοργανώνει ο σύλλογος μας και θα πραγματοποιηθεί στις 26 & 27 Αυγούστου 2016 στον πεζόδρομο της Μητροπολίτου Κυρίλλου, στα Καταφυγιώτικα.

Ώρα έναρξης 21:00

Παρασκευή 26 Αυγούστου:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ


1.- Συνάντηση Παρατηρητών Αγώνων

Καλούνται οι παρατηρητές των αγώνων την Πέμπτη 25-08-2016 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης για συνάντηση εν’ όψη έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Δ.Τ.- Δήμος Κατερίνης: Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εκθέτες για την Εμποροπανήγυρη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη στον οικισμό Ανδρομάχης Δ.Κ. Κατερίνης Δήμου Κατερίνης. Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, οι τιμές ενοικίασης των χώρων. Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εκθέτες

Χορός και γλέντι μέχρι πρωίας στο 4o Aντάμωμα Καστανιωτών Πιερίας [ φωτορεπορτάζ ]


Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή των απανταχού Καστανιωτών Πιερίας, πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό αντάμωμα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καστανιάς Πιερίας "Αγιος Αθανάσιος". Η εκδήλωση περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς "Αγιος Αθανάσιος", του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγινίου ¨¨Δήμητρα ¨ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καταχά ¨Αριστοτέλης¨.

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Συναυλία στον Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κονταριώτισσας Παραδοσιακή μουσική στη σύγχρονη ποίηση

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ  Συναυλία στον Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κονταριώτισσας  Παραδοσιακή μουσική στη σύγχρονη ποίηση
Όταν η εξαιρετική φωνή της Ξανθίππης Καραθανάση «συνάντησε» την Μαρίκα Φωτοπούλου και τις μοναδικές ερμηνείες της δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου «Ι.Σακελλαρίδης» το αποτέλεσμα ήταν με μια λέξη: μαγεία.

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Λυσιστράτη, του Αριστοφάνη


Τρίτη 23 Αυγούστου -Αρχαίο θέατρο Δίου , ώρα 21.00 
Το κλασσικό έργο του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο του Δίου, στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η χώρα μοιάζει σαν να κυνηγάει την... "ουρά" της;



*Άρθρο: του Ηλία Χρυσικού Δ/ντη ρ/σ Ενημέρωση 92,2

Η οικονομία βρίσκεται στο επίκεντρο αντιπαράθεσης καθώς το φθινόπωρο να αναμένεται ιδιαίτερα θερμό και θα έλεγαν πολλοί ότι η χώρα μοιάζει σαν να κυνηγάει την... ουρά της.
Την ώρα που τα πάντα γύρω μας χάνονται, η κυβέρνηση ασχολείται με παιγνίδια τακτικής και επικοινωνίας.
Κάθε ημέρα που περνάει η χώρα καταστρέφεται.

Διακοπή κυκλοφορίας αύριο στο τμήμα Κλειδί-Μεθώνη της Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης



Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου στον Αυτοκινητόδρομο Α1- Ε75, και συγκεκριμένα στο σημείο από Α/Κ Κλειδίου έως Α/Κ Μεθώνης, όπου και θα αποκλειστεί ολικά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, λόγω εγκατάστασης γεφυρών δυναμικής σήμανσης στην Ν.Ε.Ο Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Δ.Τ.- Δήμος Κατερίνης: Εγκατάσταση νέου ολοκληρωμένου συστήματος δομημένης καλωδίωσης στο Δημαρχείο


Σάββας Χιονίδης: «Το έργο συμβάλει στην αρτιότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών στους εργαζόμενους»
Στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των σημερινών και μελλοντικών επικοινωνιακών αναγκών του κτιρίου του Δημαρχιακού Μεγάρου σε φωνή και δεδομένα (voice- data), αναμένεται να συμβάλει η εξ’ ολοκλήρου αντικατάσταση της υφιστάμενης δομημένης καλωδίωσης του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Προς ΔΣ Νοσοκομείου Κατερίνης: Πάρτε πίσω την άδικη απόφαση….


Με αφορμή την απόφαση του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης να απομακρύνει τη Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης (Λ.Ε.Κ.) από το χώρο που στεγάζεται (κυλικείο παλιού νοσοκομείου), διαμαρτύρομαι και απαιτώ την ανάκληση της απόφασης και την παραμονή της Λ.Ε.Κ. στο χώρο αυτόν.

"ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΤΡΟΦΗ". ΣΤΙΧΟΙ.ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ



Την τελευταία μου στροφή, απόψε θα χορέψω,
Την λύτρωση σένα χορό, μόνος , θα γυρέψω.
Στην τελευταία την στροφή, λίγο πριν να ξεσπάσω,
Σένα χορό ασήκωτο ,την θλίψη θα δαμάσω.

ΕΝΦΙΑ, ο κεφαλικός φόρος για να περνάνε καλά οι άρχοντες μας



Ίσως είναι ο χειρότερος φόρος που έχει επιβληθεί ποτέ στον Ελληνικό λαό.


Εμπνευστής του ο Ευάγγελος Βενιζέλος του… σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.
Το συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς της λεγόμενης δεξιάς που τάχα υποστήριζε την ακίνητη περιουσία του Έλληνα .
Το διατηρεί στην χειρότερη μορφή του και σε πιο δυσμενείς συνθήκες για τη χώρα η κυβέρνηση της «αριστεράς» του Αλέξη Τσίπρα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 22 Αυγούστου 2016