Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Έρχεται το "Toy Story 4". Το καλοκαίρι του 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)



Πορεία μαθητών αύριο στην Κατερίνη

Πορεία μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας αναμένεται αύριο το πρωί με εκπαιδευτικά αιτήματα και να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.


ΑΟΚ Αιγινιακός - ΦΟ Αριδαίας 51-71


Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 51-71 από την Αριδαία, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΑΣ Αστέρας Ιπποδρομίου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 53-51

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 53-51 από τον Αστέρα Ιπποδρομίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΑΟΚ Βέροιας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 19-101


Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 19-101 του ΑΟΚ Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ΔΑΚΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Διεύθυνση αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι τυγχάνει της εμπιστοσύνης και της στήριξης των συναδέλφων.

«Συγχαρητήρια Επιστολή προς το Γυμνάσιο Κορινού»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων επιθυμεί να συγχαρεί τις μαθήτριες του Γυμνασίου Κορινού, οι οποίες απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς στους οποίους έλαβαν μέρος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της Ενορίας Αγίας Άννης Κατερίνης.

Με την πληθωρική συμμετοχή ενοριτών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της ενορίας Αγίας Άννης Κατερίνης, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο κέντρο δεξιώσεων ΠΙΕΡΙΔΑ palace.

Ενημέρωση Συλλόγων για τους Κανονισμούς Διαιτησίας

Η Ε.Π.Σ. Πιερίας στο πλαίσιο της εξοικείωσης των αθλητών και παραγόντων των συλλογών με τους νέους Κανονισμούς Διαιτησίας και τους Κανονισμούς Διαιτησίας...

«ΙΧΝΗ ….ΜΕΛΩΔΙΚΑ» στην ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018: «ΙΧΝΗ ….ΜΕΛΩΔΙΚΑ» στην ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ.

Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου...

Ο φωτογραφικός φακός & τα σχολικά κειμήλια «μιλούν» για τον οικισμό του Ν. Κεραμιδίου

Πιερικός-Αλμυρός 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

«AλμυRock Διπλό» (1-0) στην Κατερίνη πέτυχε η ομάδα της Μαγνησίας, βυθίζοντας τον Πιερικό στη χιονοστιβάδα των προβλημάτων του, σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο...

Εκδήλωση- αφιέρωμα στο έπος του Σαράντα στον Κολινδρό Πιερίας.

Εκδήλωση- αφιέρωμα στο έπος του Σαράντα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού.

Ανακοίνωση για καταβολή προνοιακών επιδομάτων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018 στο Νομό Πιερίας

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

954 - Ο 13χρονος Λοθάριος στέφεται βασιλιάς της Δυτικής Φραγκίας στο αββαείο Σαιν Ρεμί.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΝΕΙΛΟΣ
➤ ΜΑΡΤΙΝΟΣ
➤ ΑΡΣΑΚΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 12 Νοεμβρίου 2018