Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Ενημερώνουμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ότι το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας δεν έχει συσταθεί σε σώμα ήτοι δεν υπάρχει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Ταμίας κλπ...

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1/19

ΑΕ Πυλαίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 74-56

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 74-56 από την Πυλαία, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας, σε αγώνα για τη 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης

Επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών των ΕΠΑΛ Κατερίνης πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης...

ΚΣ Αετοί Βέροιας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 63-59

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 63-59 από τους Αετούς Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ : Καταδίκη της τυφλής καταστολής κατά των διαδηλωτών εκπαιδευτικών στο μεγάλο συλλαλητήριο της 11ης Ιανουαρίου

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που διαδήλωσαν την Παρασκευή 11/01/2019 στο κέντρο της Αθήνας, στο μεγαλύτερο και μαχητικότερο συλλαλητήριο των τελευταίων χρόνων.

Οδικά σημεία που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες


Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:

Ψήφο "εμπιστοσύνης" μόνο από τον ελληνικό λαό.


Του Μιχάλη Κανταρτζή

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αναζητά να βρει τους απαιτούμενους βουλευτές. Ψήφο «εμπιστοσύνης» θα ζητήσει και για να περάσει την «Συμφωνία των Πρεσπών».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η ιστοσελίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» και το Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM σε συνδιοργάνωση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση δωρεάς βιβλίων του Συνταγματάρχη Ε.Α. Γεώργιου Βαρδάκα στις σχολικές μονάδες της Πιερίας.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ: ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Ενημερώνουμε ότι λόγω του σχηματισμού παγετού τις πρωινές ώρες, από τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες, η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου καθίσταται δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ- ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!

Το νομοσχέδιο που κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας.
Δε θα παζαρέψουμε το μέλλον και την εργασιακή περιπλάνηση χιλιάδων εκπαιδευτικών.
Δεν τους χαρίζουμε ούτε μία μέρα προϋπηρεσίας!

Βραδυφλεγής βόμβα!!!


Του Ηλία Χρυσικού*

Η αίσθηση της ασφάλειας, οικονομικής και κοινωνικής, αλλά και η αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας, είναι η βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, για να δημιουργήσουν οι νέοι οικογένεια και να κάνουν παιδιά.

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης Ναυτικού μουσείου Λιτοχώρου

Λόγο της μη απαρτίας και της επικινδυνότητας του δρόμου με τους πάγους, ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Μουσείου ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00.

Νίκος Δένδιας : Είμαστε συντεταγμένοι με την εθνική γραμμή της σύνθετης ονομασίας και η "Βόρεια Μακεδονία" είναι μια σύνθετη ονομασία.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη στον realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε τα εξής:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1435 - Ο Πάπας Ευγένιος Δ΄ εκδίδει παπική βούλα με την οποία απαγορεύει στους Ισπανούς την υποδούλωση των ιθαγενών Γουάντσε στις Κανάριες Νήσους.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΕΡΜΥΛΟΣ
➤ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 13 Ιανουαρίου 2019