Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Η Πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών Κατερίνης - Πιερίας '' Η Αγία Αικατερίνη '' κα Θεανώ Γελαδάρη και το Δ. Σ. σας ευχόμαστε ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Οι αγώνες του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας

Δείτε τους αγώνες του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας καθώς και τους διαιτητές:


43η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Η Β’ φάση των πρωταθλημάτων υποδομής θα ξεκινήσει το Σάββατο 21 & 22-04-2018, καθώς υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις πολλών τμημάτων υποδομής σε άλλους αγώνες και καθώς τα περισσότερα παιδιά συμμετείχαν σε τουρνουά κατά τις ημέρες των διακοπών τους και έχουν επιβαρυνθεί σωματικά.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στους προκριματικούς αγώνες βοήθησαν τους αθλητές να αγωνιστούν και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των τελικών που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου. 

Η Ενδοχώρα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής αποκαλύπτεται.

Ο τραγουδοποιός Κώστας Τηλαβερίδης ζωντανά στο “άλλο…Καφενείο”, Σάββατο 14 Απριλίου.
Στη μουσική δεν υπάρχει σωστή σειρά με την οποία εξελίσσεται η πορεία ενός δημιουργού και η περίπτωση του Κώστα Τηλαβερίδη είναι  μια ακόμα επιβεβαίωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το Εργατικό μας Κέντρο ενημερώνει τους εργαζομένους του Νομού Πιερίας ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ανταποκριθεί στο αίτημα μας και συμφώνησε να χορηγεί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης κάρτες πολλαπλών διαδρομών με ποσοστά εκπτώσεων έως και 20%,

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΓΣ Τιτάνες Παλαμά 38-54

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 54-38 από τους Τιτάνες Παλαμά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Α' ομίλου της Β' φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

238 - Ο Γορδιανός Β΄ ηττάται και σκοτώνεται στη μάχη της Καρχηδόνας από τους Νουμίδες που είναι πιστοί στον Μαξιμίνο Θραξ. Ο Γορδιανός Α΄, πατέρας του Γορδιανού Β΄, αυτοκτονεί. 

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 12 Απριλίου 2018