Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στους προκριματικούς αγώνες βοήθησαν τους αθλητές να αγωνιστούν και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των τελικών που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου. 


Οι κωπηλάτριες και οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης πραγματοποίησαν πολύ ενθαρρυντικές εμφανίσεις και έθεσαν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στους μεγάλους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Συγκεκριμένα:

Οι Καριπίδης Σάββας και Παπανάκος Δημήτρης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στη σειρά τους στο αγώνισμα «διπλό σκιφ εφήβων» και προκρίθηκαν στον ημιτελικό.

Η Κούρτη Κατερίνα τερμάτισε πρώτη στη σειρά της στο αγώνισμα «σκιφ νεανίδων» και προκρίθηκε απευθείας στον μεγάλο τελικό.

Οι Μαρέτη Βασιλική και Καριπίδου Βασιλική κατετάγησαν τρίτες στη σειρά τους στο αγώνισμα «διπλό σκιφ νεανίδων» και προκρίθηκαν στον ημιτελικό.

Ο Σωτήρης Νάστος κατέλαβε την τέταρτη θέση στη σειρά του στο «σκιφ εφήβων» καθώς και την τρίτη θέση στο «σκιφ νέων» και την τρίτη θέση στο «σκιφ ανδρών» και θα αγωνιστεί στους επαναληπτικούς αγώνες με στόχο την είσοδό του στους μεγάλους τελικούς.

Οι Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνος, Ζιώγας Κωνσταντίνος, Ντέηβι Κωνσταντίνος και Τοστσίδης Νικόλαος τερματίζοντας δεύτεροι στη σειρά τους πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και παρά το νεαρό της ηλικίας τους θα αγωνιστούν αύριο Παρασκευή για την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος «τετράκωπος εφήβων»

Τέλος η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαΐδου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη θέση στον προκριματικό και να προκριθεί απευθείας στον τελικό της Κυριακής.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή με τους «επαναληπτικούς» και τους «ημιτελικούς» όλων των κατηγοριών.