Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Μας «φτύνει» καθημερινά και εμείς κάνουμε σαν να βρέχει...

Στα παλιά του τα παπούτσια έχει γραμμένη την "Συμφωνία των Πρεσπών" ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και δεν αντιδράει κανείς από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Τώρα μάλιστα!

Μαζεύτηκαν τα μπάζα από την οδό Βελισσαρίου στην Κατερίνη, για τα οποία είχε κάνει ρεπορτάζ πριν από 20 ημέρες η "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Παρασκευή (11-12-2020) από αργά το απόγευμα...

Γιατί ρε «φίλε» καταστρέφεις το περιβάλλον; (ΦΩΤΟ)

Μία άσχημη εικόνα αντικρίσαμε σήμερα (11/12/2020) στις όχθες του ποταμού Πέλεκα Κατερίνης. Μπάζα διαφόρων ειδών πετάχτηκαν υποθέτουμε πρόσφατα από άγνωστους στις όχθες του ποταμού.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Δελτίο τύπου

Αγαπητοί Συνάδελφοι Συναδέλφισσες. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων απευθύνεται για μια ακόμη φορά στα σωματεία της δύναμής της και τους συνταξιούχους μας, για μια σειρά ζητήματα μπροστά στη νέα δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και η επικοινωνία μας γίνεται δύσκολη.

«Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης Δήμου Δίου - Ολύμπου, προϋπολογισμού 765.000€»

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, το έργο που αφορά την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στον Παλαιό Παντελεήμονα και στην επέκταση του οικισμού των Νέων Πόρων, προϋπολογισμού 765.000€.

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: "Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας" με κεντρικό ομιλητή τον Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. κ. Φώτη Κουρμούση

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωση των μελών του, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη...

Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών & Διοικητικών υπηρεσιών Δημήτρη Μορφακίδη στις δημοτικές παρατάξεις «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Με έκπληξη διάβασα τη «διαμαρτυρία» των δημοτικών παρατάξεων «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» για τα ληξιπρόθεσμα ΧΡΕΗ που παρέδωσαν στη νέα διοίκηση.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για την περίοδο των Χριστουγέννων και των Φώτων (13/12/2020 - 7/01/2021)

Παρά το γεγονός ότι το «κλείδωμα» της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας δεν απέδωσε ιδιαίτερα και τα κρούσματα και οι θάνατοι συνανθρώπων μας με κορονωϊό δεν λένε να υποχωρήσουν, η κυβέρνηση αποφάσισε την συνέχιση του «κλειδώματος» και των περιοριστικών και απαγορευτικών μέτρων.

«Μαύρα» Χριστούγεννα για τους πιστούς - Μόνο για δύο ημέρες ανοιχτές οι εκκλησίες και με 9-25 άτομα μόνο...

Μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων και των Φώτων θα επιτραπεί να πάνε οι πιστοί στις εκκλησίες και αυτοί θα είναι λιγοστοί!

Σύλληψη μέλους συμμορίας για ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ. και καταστήματα ίντερνετ–καφέ (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, μέλος συμμορίας που ενέχεται σε ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ. και καταστήματα ίντερνετ – καφέ.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Αποστόλης Λιακόπουλος: Μπράβο για τα ληξιπρόθεσμα που πληρώσατε. Κάποιοι έμειναν εκτός. Με ποια κριτήρια; Ισχύει ότι χάθηκαν τα 2.000.000 Ευρώ;

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι ο δήμος Κατερίνης μπήκε στο πρόγραμμα αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών, με το ποσό των 5.700.000 Ευρώ.

Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος: «Εάν συνεχιστεί η απαγόρευση της συμμετοχής των πιστών στη Θεία Λατρεία τότε αναπόφευκτα εφαρμόζονται διακρίσεις και καταστρατηγείται η αρχή της ισότητας»

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για την άρση της απαγόρευσης συμμετοχής των λαϊκών στη Θεία Λατρεία.

Το ηρωικό διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου (Ας το διαβάσουν εκεί στην ελληνική κυβέρνηση)

Τὴν Μεγάλη Τετάρτη 7 Ἀπριλίου 2004, ὁ τότε Πρόεδρος τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας Τάσσος (Εὐστάθιος) Παπαδόπουλος (†12-12-2008) κάλεσε τὸν ἑλληνικὸ κυπριακὸ λαὸ νὰ ἀπορρίψει τὸ Σχέδιο Ἀνᾶν στὸ δημοψήφισμα στὶς 24 Ἀπριλίου μὲ ἕνα δυνατὸ ΟΧΙ καὶ νὰ ὑπερασπιστεῖ τὸ δίκαιο, τὴν ἀξιοπρέπεια καὶ τὴν ἱστορία του.

Έκπτωση 20% επί των διδάκτρων αποφάσισε το Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Σε όσους σπουδαστές συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία λόγω των περιοριστικών μέτρων προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας...

«Βατερλώ» της κυβέρνησης και της χώρας μας στις Βρυξέλλες

Όπως αναμενόταν, καμία πραγματική κύρωση δεν επιβλήθηκε από την Ε.Ε. στον τραμπούκο της γειτονιάς μας για τις προκλητικές ενέργειες του στο Αιγαίο.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - Ανακοίνωση για τα 2.000.000 του προγράμματος ληξιπρόθεσμων οφειλών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με απογοήτευση μάθαμε από δημοσίευση στο προσωπικό προφίλ του Αντιδημάρχου Οικονομικών στο Facebook, ότι ο Δήμος μας ΕΧΑΣΕ 2.000.000€ από το πρόγραμμα ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

861 - Δολοφονείται ο χαλίφης των Αββασιδών Αλ-Μουταβάκιλ από την τουρκική φρουρά, η οποία ανεβάζει στο θρόνο τον αλ-Μουντασίρ.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, συννεφιά το μεσημεράκι και βροχούλα τις βραδυνές ώρες προβλέπονται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2020


Επιστολή της ΠΕΒ στον πρωθυπουργό

Επιστολή του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοπειστημόνων προς τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη, "σχετικά με τη Χορήγηση Επιδόματος στους Εργαστηριακούς Επιστήμονες που Στελεχώνουν τις Μονάδες Ταυτοποίησης του Κορωνοϊού".