Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την διαιτησία στον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης

Αν υπήρχε ένας τίτλος, που θα μπορούσε να περιγράψει πλήρως αυτό που συνέβη σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο είναι: "Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ".

Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας/Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στην ομαδική Έκθεση Αγιογραφίας και Ζωγραφικής του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας

Αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας/Διεθνής Ένωση Αστυνομικών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παπανικολάου Κωνσταντίνο και τις Αντιπροέδρους Καϊμακάμη Γλυκερία και Σαρακατσιάνου Ελένη...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΝΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΤΑ ΑΚΡΑ»

Στις 25-10-2021 έστειλα έγγραφη επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης υπογεγραμμένη από 32 άτομα διαφόρων ιδιοτήτων και επαγγελμάτων, μεταξύ των οποίων δικαστικοί λειτουργοί, ιατροί, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, βουλευτές κ.ά. με την οποία ζητούσαμε...

Η γενέτειρα του Αδόλφου Χίτλερ βάζει σε καραντίνα 2 εκ. πολίτες της καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας

2 εκατομμύρια ανεμβολίαστους ανθρώπους, ακόμα και μικρά παιδιά (από 12 ετών και άνω) βάζει σε απάνθρωπη καραντίνα η Αυστρία, με το αιτιολογικό της προστασίας από τον κορονωιό.

Η κυβέρνηση ζητάει πίσω χρήματα από τους υγειονομικούς που έχει βάλει σε αναστολή εργασίας...

Επιστολή των υγειονομικών της Πιερίας που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας:

Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 31/10/2021 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 10 Νοεμβρίου 2021, έχει την εξής σύνθεση:

Επιστροφή στις νίκες για τον Δία, 3-4 την ΑΕ Καρίτσας σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι στη Βροντού

Μετά από ένα συγκλονιστικό και επεισοδιακό ντέρμπι το οποίο είχε τρομερή ένταση, πολλά νεύρα, δυνατές μονομαχίες, επτά γκολ και αγωνία μέχρι τελικό σφύριγμα...

Σωτηρία παιδείας και υγείας

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης


Δεν χωράει άλλη διχόνοια στην πλημμύρα της μιζέριας. Κούρασε ο διαχρονικός διχασμός, η γκρίνια, η καχυποψία, τα μίση και τα πάθη. Χάσαμε τα λογικά μας. Σκοτώνουμε τον διπλανό μας αναίτια.

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 14-11-2021 (Η' Λουκά) με απόδοση στη νεοελληνική

Το Αποστολικό Ανάγνωσμα
Προς Κορινθίους Α΄ (δ΄ 9–16)


Ἀδελφοί, δοκῶ ὅτι ὁ Θεὸς ἡμᾶς τοὺς ἀποστόλους ἐσχάτους ἀπέδειξεν, ὡς ἐπιθανατίους, ὅτι θέατρον ἐγενήθημεν τῷ κόσμῳ, καὶ ἀγγέλοις καὶ ἀνθρώποις.

Σήμερα η εκκλησία μας τιμάει την μνήμη του Αγίου Φίλιππου του Απόστολου

Ο Άγιος Φίλιππος ήταν ένας από τους δώδεκα μαθητές του Κυρίου. Καταγόταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, απ' όπου και ο Ανδρέας με τον Πέτρο. Τον κάλεσε μαθητή Του ο ίδιος ο Κύριος, και κατόπιν ο Φίλιππος έφερε στον Κύριο το Ναθαναήλ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 14η Νοεμβρίου είναι η 318η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (319η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 47 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ο συννεφιασμένος ουρανός θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας στην πόλη της Κατερίνης.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Κυριακή σήμερα 14 Νοεμβρίου 2021