Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Η γενέτειρα του Αδόλφου Χίτλερ βάζει σε καραντίνα 2 εκ. πολίτες της καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας

2 εκατομμύρια ανεμβολίαστους ανθρώπους, ακόμα και μικρά παιδιά (από 12 ετών και άνω) βάζει σε απάνθρωπη καραντίνα η Αυστρία, με το αιτιολογικό της προστασίας από τον κορονωιό.

Από αύριο όποιος κυκλοφορεί στην Αυστρία θα ελέγχεται στον δρόμο αν είναι εμβολιασμένος ή όχι, ακόμα και μικρά παιδιά! Η αστυνομία θα αναλάβει τον έλεγχο της εφαρμογής των νέων μέτρων και οι «παραβάτες» θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν έως και τα 1450 ευρώ! Οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα μπορούν μόνο να μετακινούνται για να πάνε στην εργασία τους, για σωματική άσκηση και για να ψωνίσουν τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, ενώ τα ανεμβολίαστα παιδιά μόνο για να πάνε στο σχολείο τους. Οι υπόλοιποι πολίτες (οι εμβολιασμένοι) θα συνεχίσουν... «κανονικά» την ζωή τους, επιδεικνύοντας στα όργανα ελέγχου πιστοποιητικά «υποταγής» και συμμόρφωσης, μέχρι να τους ζητηθεί από το σύστημα, μία 3η, 4η και κάνεις δεν ξέρει πόσες ακόμα νέες δόσεις εμβολίου ή ό,τι άλλο τους απαιτηθεί ώστε να συνεχίσουν να ζουν... «ελεύθεροι»!

Ένα μαύρο πέπλο σκοταδισμού και υγειονομικής τυραννίας αρχίζει και σκεπάζει ξανά τον ελεύθερο κόσμο, φέρνοντας στην μνήμη μας πρακτικές που πρώτος εφάρμοσε ο γεννηθείς στην Αυστρία, Αδόλφος Χίτλερ...

Είναι θέμα χρόνου τα απάνθρωπα αυτά μέτρα να τα ακολουθήσουν περισσότερες χώρες και δεν θα αργήσουν να έρθουν και στην πατρίδα μας, όπου ο παραλογισμός έχει χτυπήσει κόκκινο με τα μέτρα που ήδη εφαρμόζονται.

Οι κυβερνήσεις ανήμπορες και ανίκανες να αντιμετωπίσουν μία υγειονομική κρίση, ρίχνουν τις ευθύνες στους ίδιους τους πολίτες, τους διαχωρίζουν και τους στιγματίζουν, στρέφουν τον έναν πολίτη εναντίον του άλλου, αποποιούμενες τις δικές τους ευθύνες και με αφορμή τον κορονωιό, εφαρμόζουν αυταρχικά μέτρα ελέγχου των ανθρώπων για να μπορέσουν να συνεχίσουν να κρατάν την εξουσία στα χέρια τους.

Το ερώτημα πλέον δεν είναι μέχρι πού είναι διατεθειμένες οι κυβερνήσεις να φτάσουν σε ότι έχει να κάνει με την επιβολή περισσότερων αυταρχικών μέτρων (η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να πάρουν περισσότερα και σκληρότερα μέτρα), αλλά το αν ο σύγχρονος άνθρωπος (εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος) θέλει να παραμείνει ελεύθερος ή ένα άβουλο ον που θα υπακούει τυφλά τον εκάστοτε δυνάστη του...

* Φωτογραφία από Jordan Holiday από το Pixabay