Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

"Με μια Ελληνική Σημαία στη στάση του ΙΚΕΑ."

Κάλεσμα του "Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία" για συγκέντρωση στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στο ΙΚΕΑ ενόψει της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη...

Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντούρος: Κανείς δεν δικαιούται να παραχαράσει αυτό που βρίσκεται μες την καρδιά μας. (Διαβούλευση για την Μακεδονία στην Κατερίνη 28/1/18)

Περισσότερα από 104.000 παιδιά εξαφανίστηκαν σε διάστημα οχτώ ετών στην Τουρκία. (Όσο ο πληθυσμός μιας μεγάλης ελληνικής πόλης...)



Σύμφωνα με το Τουρκικό Ινστιτούτο Στατιστικών (TUIK), 104.531 παιδιά αναφέρθηκαν επίσημα ως αγνοούμενα το χρονικό διάστημα 2008-2016.

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση των ακαδημιών ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 18.30 μμ πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντηση των υποδομών ΣΦΚ Πιερικός για το έτος 2017-2018, με παρουσία προπονητών, αθλητών και γονέων.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Στην «Ανάδειξη του σπηλαίου των Πετραλώνων και την αναβάθμιση των υποδομών του» προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας υπέγραψε την ένταξη του σχετικού έργου στο ΕΣΠΑ.

Ανοιχτή Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καλεί τα μέλη του και κάθε εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα, σε ανοιχτή Συνεδρίαση του ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου και ώρα 6:30μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης (Αγ. Λαύρας 24).

Καθημερινές οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης οδοστρώματος τμημάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Χ.ΔΑΡΑΜΗΛΑ - Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Σχολεία τού Δ.Κατερίνης για τον παιδικό Διαβήτη.Υπό την Αιγίδα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες φωτισμού της κεντρικής οδού στον Παραδοσιακό Οικισμό της Άνω Σκοτίνας.

Η κατασκευή νέου ηλεκτρομηχανολογικού δικτύου και ακολούθως η τοποθέτηση επτά νέων ιστών με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, παραδοσιακού τύπου, αναβαθμίζουν την όψη του οικισμού και ικανοποιούν χρόνιο αίτημα της τοπικής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις στην οδό Βούλγαρη (επέκταση Εθνικού Σταδίου)

Στην τοποθέτηση κρασπέδων και στην οδοστρωσία, επικεντρώνονται οι παρεμβάσεις των υπηρεσιών της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης, σε τμήμα της οδού Βούλγαρη, στην επέκταση Εθνικού Σταδίου (στο ύψος της οδού Ανδρέα Καρκαβίτσα & πάροδος Μαρτίου).

Στερνή στιγμή... όλοι μαζί. (Άγγελος Αγγελίδης - Κατερίνη 20-06-2018)

Στερνή στιγμή περίσσεια δύναμη.
Ο Έλληνας στα δύσκολα θεριεύει.
τερμάτισε τις αντοχές μας η ευγένεια.
γιγάντωσε το πείσμα μπρος στο δίκιο.

Το διήμερο 07 – 08 Ιουλίου στην Τ.Κ. Παραλίας και στην Ολυμπιακή Ακτή αντίστοιχα, το 5o Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Κεντρικής Πιερίας

Μουσικές, χρώματα, παράδοση και πολιτισμός εννέα (9) χωρών σμίγουν στο 5o Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Κεντρικής Πιερίας, το οποίο διοργανώνει το διήμερο, Σάββατο 07 & Κυριακή 08 Ιουλίου, στην Τ.Κ. Παραλίας και στην Ολυμπιακή Ακτή αντίστοιχα, ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης.

Άνοιξε το κολυμβητήριο Κολινδρού

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κολινδρού άνοιξε και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει παιδιά και ενήλικες για το καλοκαίρι 2018.


Τι έλεγαν στον κόσμο πριν τρία χρόνια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το δημοψήφισμα. Ναι ή Όχι; (ΒΙΝΤΕΟ)

- Τρία χρόνια πριν... Ιούλιος του 2015 -

Δείτε στα βίντεο της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" τι δήλωναν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα και Αστέριος Καστόρης λίγο πριν το δημοψήφισμα για το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ.

- Να φωνάξουμε ένα δυνατό ΟΧΙ!
- Δεν υποκύπτουμε, δεν εκβιαζόμαστε!!!

Ας θυμηθούμε τα παλιά... Η συγκέντρωση του ΟΧΙ στην Κατερίνη

- 3 Ιουλίου 2015 η συγκέντρωση των υποστηρικτών του ΟΧΙ στην Κατερίνη -

Του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ...

Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πιερίας - Συναντήθηκαν για να δουν τα επόμενα βήματα τους για την Μακεδονία.

Συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων της Πιερίας είχαμε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ" με σκοπό τον συντονισμό των επόμενων κινήσεων τους για το Σκοπιανό.

Κάλεσμα του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Βεργίνα.

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας, καθώς ο Σεβασμιώτατος εξέδωσε εγκύκλιο σημείωμα με το οποίο καλεί τον κόσμο να πλαισιώσει την συγκέντρωση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 7:30 μ.μ. στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΡΓΙΝΑΣ γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του συλλαλητήριου για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Κοινωνικοί Φορείς του Ν. Ημαθίας διοργανώνουν συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

125 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

324 - Μάχη της Αδριανούπολης: O Κωνσταντίνος Α΄ νικά τον Λικίνιο, ο οποίος διαφεύγει στο Βυζάντιο.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 3 Ιουλίου 2018