Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης...

Φρουροί της γνώσης

Βρέθηκα ξανά μέσα σε σχολικό συγκρότημα. Μια ανάσα από μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ήταν ημέρα πανελλήνιων εξετάσεων. Ήταν το σχολείο που αποφοίτησα πριν από τριάντα πέντε χρόνια.

Οι μαθητές-τριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Οι μαθητές του σχολείου μας προσεγγίζουν ιστορικά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση μέσα από την ζωγραφική που εμπνέει...Τιμούμε τους ήρωές μας...

ΣΦΚ Πιερικος Αρχέλαος - Επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

Ύστερα από πολύμηνη διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, αύριο επιστρέφει ο Πιερικός Αρχέλαος στην ενεργό δράση.

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ μη ασφαλούς τροφίμου: "Μουστοκούλουρα μαλακά"

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την Παρακολούθηση των Επιπέδων Προσθέτων Τροφίμων και Αρωματικών Ουσιών σε Τρόφιμα» έτους 2021,προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία:

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδος.

Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας - Ψήφισμα για τον θάνατο του ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ πληροφορήθηκε με οδύνη τον θάνατο του ιατρού ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021...

Μεταφέρετε επιτέλους την προτομή του Ήρωα!

Να βρεθεί επιτέλους ένα αξιοπρεπές σημείο όπου ο κόσμος θα μπορεί να τιμάει την μνήμη του ήρωα του 1821 Γεωργάκη Ολύμπιου.

ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των νεανικών αποδράσεων, που διοργανώνει για ακόμη ένα καλοκαίρι το γραφείο νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και αφορά: α) μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, β) φοιτητές και νέους, γ) νέα ζευγάρια και εργαζομένους.

Η φωτογραφία της ημέρας - 22/06/2021

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 22α Ιουνίου είναι η 173η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (174η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 192 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αρχίζει και ζεσταίνει ο καιρός.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, καλημέρα Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 22 Ιουνίου 2021