Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Αιμοδοσία από την Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης".

Την Πέμπτη 20/06/2019, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία, η δεύτερη για το 2019, που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης".

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Της Καθ. Έφης Μπάσδρα, υποψήφιας Βουλευτού Πιερίας της ΝΔ.

Από την οικογενειακή εκμετάλλευση στην αγροτική επιχείρηση - Το σχέδιο και οι προτάσεις της ΝΔ για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

8ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τους “Σταυραετούς” το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης

Το ΕΠΑΜ στηρίζει τους πολύτεκνους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ε.ΠΑ.Μ σας μιλάει ξεκάθαρα με συγκεκριμένες θέσεις και όχι αερολογίες: 3 Άμεσα Μέτρα Αναστροφής του Δημογραφικού


Πρόσκληση Εκδήλωσης 2ης Τ.ΟΜ.Υ. στην Κατερίνη

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019


Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019 ξεκινούν από την Παρασκευή 21-6-2019 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 15-7-2019.

Συγχαρητήριο μήνυμα της Έφης Μπάσδρα, υποψήφιας βουλευτού Πιερίας, προς το νέο Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. Πιερικός

Θέλω να συγχαρώ τη νεοεκλεγείσα διοίκηση του Σ.Φ.Κ. Πιερικός. Εύχομαι στον νέο Πρόεδρο, Γαβριήλ Κωνσταντινίδη, καθώς και σε όλα τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικός

Ο επίσημος ΣΦΚ Πιερικός και το Δ.Σ. θέλουν να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο ότι τα λοιπά δημοσιεύματα περί προπονητή και παικτών είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν επίσημες πληροφορίες και ανακοινώσεις.

ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ - ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2019

Αναβιώνουμε το έθιμο του Κλήδονα. Σεργιάνι στο χωριό υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής, φωτιές στους δρόμους, χορευτές από συλλόγους του Νομού μας με τις φορεσιές τους, κεράσματα στις γειτονιές από τους χωριανούς και άλλα πολλά...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ».

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.), με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης...

6o Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Δήμου Κατερίνης: «Χοροί & μουσικές του κόσμου» στις 06 Ιουλίου στην Τ.Κ. Παραλίας

Μουσικές, χρώματα, παράδοση και πολιτισμός επτά (7) χωρών σμίγουν στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06 Ιουλίου, στην Τ.Κ. Παραλίας.

Ο ποιητής Βασίλης Ρώτας και η μάχη του Κιλκίς


*Του Δημήτρη Νατσιού.

Το 2000 η «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς επανεξέδωσε, υπό την φιλολογική επιμέλεια του αείμνηστου φιλολόγου Μανόλη Γκαράνη, ένα μικρό βιβλίο, ολιγοσέλιδο, με τίτλο ‘’Η μάχη του Κιλκίς’’. Συγγραφέας του ο Βασίλης Ρώτας.

 

Αριστεύσαντες ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ Με την «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ» και τον Βασίλη Λεβέντη

Έπειτα από ώριμη σκέψη και εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών και την αποχώρησή μου από...

"Τσαμπουκά" μόνο στα λόγια η Ευρώπη κατά της Τουρκίας...

Ακόμα μια "χλιαρή" ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που αποδεικνύει περίτρανα ότι είμαστε μόνοι μας και χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από τους Ευρωπαίους απέναντι στις προκλήσεις των Τούρκων.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Πρόσκληση σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» αποφάσισε την σύγκλιση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.00 στο κέντρο «ΕΛΙΑ».

Το πολιτικό γραφείο της κ. Έφης Μπάσδρα στην Κατερίνη

Έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο είναι το πολιτικό γραφείο της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφης Μπάσδρα στην Κατερίνη.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

533 - Βυζαντινός εκστρατευτικός στόλος με επικεφαλής τον Βελισάριο σαλπάρει από την Κωνσταντινούπολη για να επιτεθεί εναντίον των Βανδάλων στην Αφρική, μέσω της Ελλάδας και της Σικελίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΣ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 21 Ιουνίου 2019