Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Κείμενο της ερώτησης του Βουλευτή Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Ιωάννη Καλλιάνου για την κατάργηση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της πρόνοιας για τους πολύτεκνους εκπαιδευτικούς που είχε νομοθετηθεί το 2004 από την κυβέρνηση της ΝΔ.

ΚΙΝΑΛ: Κακή η "Συμφωνία των Πρεσπών", αλλά θα ψηφίσουμε τις διακρατικές συμφωνίες με τα Σκόπια...

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στις 30/9/2020 στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Όροι νίκης: ομοψυχία λαού και ευψυχία μαχητών

του Στέλιου Παπαθεμελή*


Η δήλωση που ακολουθεί είναι, δυστυχώς, τού Πρωθυπουργού τής Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη: «Σε λίγο θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, μια Επανάσταση η οποία εμπνεύστηκε από την Αμερικανική Επανάσταση...

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ" για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων


Σύλληψη για διακίνηση κάνναβης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του και σε παρακείμενο αγρόκτημα...

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο Κυριακή 4 Οκτωβρίου στην Κατερίνη

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος λόγω συντήρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ θα έχουμε αύριο Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στην Κατερίνη από τις 08:00 το πρωί έως τις 10:30 στις κάτωθι περιοχές:

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος (3) ατόμων στην Κατερίνη Πιερίας μετά από επεισόδιο μεταξύ ιδιωτών

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τρεις άνδρες (δυο αλλοδαποί και ημεδαπός) μετά από επεισόδιο μεταξύ ιδιωτών.

Τέλος από το Δία Δίου ο Στέλιος Νίκου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αστέριο Νίκου έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπές από οικίες σε Πιερία και Χαλκιδική (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Παραβίαζαν οικίες και αφαιρούσαν κυρίως κοσμήματα και ρολόγια με τη συνολική λεία τους ξεπερνά τις 6.500 ευρώ. Είχαν αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων μέσα στα προσκέφαλα καθισμάτων του οχήματος που χρησιμοποιούσαν.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

42 π.Χ. - Πρώτη Μάχη των Φιλίππων: Ο Μάρκος Αντώνιος και ο Οκταβιανός δίνουν αποφασιστική μάχη με τους δολοφόνους του Ιούλιου Καίσαρα, Βρούτο και Κάσσιο.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ηλιοφάνεια, συννεφιά και βροχές προβλέπονται σήμερα για την Κατερίνη. (Δηλαδή λίγο από όλα...)

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 3 Οκτωβρίου 2020