Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Α.Υ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών της Δ.Α. Πιερίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας, κατά την οποία οι παριστάμενοι συνάδελφοι και προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό.

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BLS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ (10/3/2019)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών: Η κλήρωση της Εθνικής

Αντιμέτωπη με τη Βραζιλία, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία θα τεθεί η Εθνική Ανδρών στον έκτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/8-15/9), που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ναντζίνγκ.

Διευκρινήσεις για τις απουσίες των μαθητών/τριών από την εποχική γρίπη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ (1919-2019) ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Επίσκεψη του Περικλή Αμοιρίδη στην Λαϊκή Αγορά Κατερίνης

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην Λαϊκή Αγορά της Κατερίνης ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περικλής Αμοιρίδης.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις. Κατερίνη - Πιερία

Συνελήφθη χθες (15 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 50χρονος ημεδαπός...

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην Κατερίνη

Οδός Αγίας Παρασκευής με Βασιλείου Β΄ στην διασταύρωση, 10:30 το πρωί με έναν ελαφρύ τραυματισμό που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ε.ΠΟ.Σ : ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Μόλις μια ημέρα χρειάστηκε το ΓΕΣ, από τη δημοσιοποίηση του βίντεο του Μανώλη Μπούχλη στο οποίο τραγουδούσε το: «Μακεδονία ξακουστή», κατά την άσκηση ρίψης με αλεξίπτωτο, προκειμένου να προβεί στην αποβολή του, από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών, με την πρόφαση ότι παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας.

Επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στην Πιερία

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές, οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τίθενται πλέον σε θέση εκλογικής μάχης ενόψει της κάλπης της 26ης Μαΐου.

Νέα εγκύκλιος για την παράλληλη και διαδοχική ασφάλιση

Ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, υπέγραψε εγκύκλιο στην οποία καταγράφονται οι τρόποι αξιοποίησης υπέρ του ασφαλισμένου, του χρόνου της παράλληλης και της διαδοχικής ασφάλισης για συνταξιοδότηση με βάση τις διατάξεις του ν. 4387/16.

Ίντριγκες, υποσχέσεις και θεωρίες συνωμοσίας ;

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Η κυβέρνηση ασχολείται με την επικοινωνιακή διάσταση των πραγμάτων, ΔΕΝ τολμά να αντιμετωπίσει τρέχοντα προβλήματα και ΔΕΝ διαθέτει τις γνώσεις για να αντιμετωπίσει τα πιο σύνθετα ζητήματα.

Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε ή όχι


Νέες κατηγορίες φορολογούμενων που απαλλάσσονται από την υποχρέωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για το χτίσιμο του αφορολόγητου

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου υπέγραψε σήμερα υπουργική απόφαση, με την οποία προστίθενται άλλες δύο κατηγορίες στους φορολογούμενους που εξαιρούνται από την υποχρέωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για το χτίσιμο του αφορολόγητου ορίου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

597 π.Χ. - Οι Βαβυλώνιοι καταλαμβάνουν την Ιερουσαλήμ και τοποθετούν ως βασιλιά τον Σεδεκία στη θέση του Ιεχονία.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
➤ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
➤ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 16 Μαρτίου 2019