Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΚΕ.Π.ΚΑ. - Συμβουλές για τους φοιτητές

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. εύχεται συγχαρητήρια, στους νέους σπουδαστές, που πέτυχαν την εισαγωγή τους, σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Οι νέοι αυτοί ανοίγουν μια καινούρια σελίδα, στη ζωή τους, γεμάτη ελπίδες, ομορφιά, γνώση, εμπειρίες αλλά και προβλήματα. Το πρώτο πρόβλημα, για όσους πέτυχαν, σε σχολές, μακριά, από την οικογενειακή κατοικία, είναι η στέγη.

Μέτρα συγκάλυψης, αυταρχισμού και καταστολής


Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ


Από τη στιγμή που η «διεθνής κοινότητα» αποφάσισε ότι η πανδημία COVID-19 δεν έχει λήξει, η κυβέρνηση της ΝΔ είχε να λύσει μια δύσκολη εξίσωση:

Παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά, μία ημέρα πριν την λήξη της προθεσμίας...

Απίστευτη προχειρότητα από το Υπουργείο Εσωτερικών, που όλο το προηγούμενο διάστημα διέρρεε ότι δεν θα δοθεί παράταση για την τακτοποίηση των αδήλωτων τετραγωνικών στους Δήμους

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης)

Πραγματοποιήθηκαν 2.415 έλεγχοι οχημάτων και 3.729 έλεγχοι ατόμων. Συνελήφθησαν 23 άτομα και βεβαιώθηκαν 790 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Κατερίνη

Με το πρόσχημα οφειλής συγγενικού της προσώπου κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Παράταση για τους δασικούς χάρτες

Η Διεύθυνση Δασών ΠΙΕΡΙΑΣ...

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 30-8-2020 (ΙΒ' Ματθαίου)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Προς Κορινθίους Α΄ (ιε΄ 1 – 11)


Γνωρίζω ὑμῖν ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον ὃ εὐηγγελισάμην ὑμῖν, ὃ καὶ παρελάβετε, ἐν ᾧ καὶ ἑστήκατε, δι᾿ οὗ καὶ σῴζεσθε, τίνι λόγῳ εὐηγγελισάμην ὑμῖν εἰ κατέχετε, ἐκτὸς εἰ μὴ εἰκῆ ἐπιστεύσατε.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

526 - Ο Θεοδώριχος ο Μέγας πεθαίνει από δυσεντερία στη Ραβέννα. Η κόρη του, Αμαλασούνθα, αναλαμβάνει την εξουσία ως αντιβασίλισσα του 10χρονου γιου της Αταλάριχου.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 30 Αυγούστου 2020