Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

"Άρωμα γυναίκας"... στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία. ("Κλείδωσε" το ένα όνομα)

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες μας, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία θα βρίσκονται τουλάχιστον δυο γυναίκες υποψήφιες για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

6η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

Το Δ.Σ. και οι Φίλοι Του Ν.Ο.ΚΑΤ. συγχαίρουν την αθλήτρια τους Κατερίνα Νικολαϊδου και την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Αννέτα Κυρίδου για την κατάκτηση της 6ης θέσης...

Παράκληση για τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων στην Κατερίνη

Στον κατάμεστο από μαθητές της Γ΄ Λυκείου, Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουνίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο...

ΚΟΡΙΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ (ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019)

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 15:30 στον Κορινό Πιερίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι.

ΣΕΒΕ -- Export Summit VII: Fostering Maritime Economy, Θεσσαλονίκη 13/6/19 -- Πρόγραμμα

Export Summit VII: Fostering Maritime Economy - Ο ΣΕΒΕ φέρνει κοντά τον κόσμο της ναυτιλίας με τη βιομηχανία, το εμπόριο και τις υπηρεσίες!

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο F4 του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας θα διεξαχθεί το Final Four του Πρωταθλήματος Κορασίδων στο Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.

Διακοπή υδροδότησης στο Λιτόχωρο

Σας ενημερώνουμε ότι, η παροχή υδροδότησης θα διακοπεί, εκ νέου, λόγω εργασιών αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού, στο δυτικό και βορειοδυτικό τμήμα του οικισμού Λιτοχώρου...

Ρηματική διακοίνωση στο Βερολίνο για τις γερμανικές οφειλές

Να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις για την επίλυση του εκκρεμούς ζητήματος των αξιώσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας για τις πολεμικές επανορθώσεις και για τις αποζημιώσεις από τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο καλεί η ελληνική κυβέρνηση τη γερμανική πλευρά...

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019...

Στις 22 - 23 Ιουνίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων (Κ20)


Στις 22 - 23 Ιουνίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων (Κ20). Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.

Πεζοπορία στη Μνήμη του Στάθη

Στη μνήμη του ΣΤΑΘΗ που έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας πριν από τρεις μήνες, διοργανώνουμε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 Πεζοπορία στο ρέμα του Ορλιά στον Όλυμπο και συγκεκριμένα στον Καταρράχτη του Κόκκινου βράχου.

«Λίκνο των Μουσών»: Μεγάλο ενδιαφέρον από ιδιοκτήτες γης για την ίδρυση Θεματικού Πάρκου στις Καρυές Πιερίας.

Συνεχίζεται η έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος διάθεσης γης στον φορέα «Λίκνο των Μουσών» από τους ιδιοκτήτες της περιοχής Καρυών για την δημιουργία επενδυτικής πρότασης ενός Θεματικού Πάρκου Μύθου, Ιστορίας και Πολιτισμού στις Καρυές Πιερίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ήμουν υποψήφιος με τον συνδυασμό ΄΄Σύνθεση΄΄ και εκλέχτηκα για πρώτη φορά, στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Καρίτσας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αξιότιμοι Κύριοι Νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Πιερίας :

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Οι μέρες που ακολουθούν, οι μέρες των πανελλαδικών εξετάσεων, αποτελούν το επιστέγασμα της μαθητικής σας πορείας, με τις χαρές, τις αγωνίες και τους κόπους που βιώσατε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πιερίας εκφράζει την ικανοποίηση του για την εκλογή ως δημοτικών συμβούλων δυο μελών του.

Συγκεκριμένα συγχαίρουμε τον Οδοντίατρο κ. Χριστοφορίδη Σταύρο, Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας και πλέον εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.

«Υποψήφιοι των Α.Ε.Ι , θαρσείτε..»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Παίρνω αφορμή από την ιερά παράκληση της Τρίτης το βράδυ στον Καθεδρικό Ναό της Θ.Αναλήψεως υπέρ ψυχικής τονώσεως και φωτισμού των υποψηφίων των Α.Ε.Ι., οι εξετάσεις των οποίων ξεκινούν την 6-6-2019. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.Γεωργίου, που καθιερώθηκε από της ενθρονίσεως του στην Ι.Μητρόπολη Κίτρους.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

754 - Ο Αγγλοσάξονας ιεραπόστολος Βονιφάτιος δολοφονείται από μία ομάδα παγανιστών στο Ντόκουμ της Φρισίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΠΟΛΛΩΝ
ΔΩΡΟΘΕΟΣ
ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 5 Ιουνίου 2019