Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ

Προς: Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο
         Κύριε Υπουργέ,

ΘΕΜΑ: «Ζητήματα λειτουργίας της φορολογικής διοίκησης και αποτελεσματικότητας των φορολογικών ελέγχων και μηχανισμών για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Ο δείκτης λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της φορολογικής διοίκησης, αποτελεί μείζον ζήτημα. Συνδέεται με την πορεία των δημοσίων εσόδων αλλά και τους φορολογικούς ελέγχους.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η προαγωγή και η αγωγή της υγείας συνιστούν θέματα ιδιαίτερης σημασίας. Η φροντίδα του εαυτού ως στάση ζωής αποτελεί σήμερα τη βασική φιλοσοφία της αγωγής υγείας. Η ικανότητα του παιδιού να φροντίζει συνολικά τον εαυτό του δεν είναι κάτι που μαθαίνεται άμεσα, αλλά κάτι που κατακτά το παιδί σταδιακά, μέσα από διαδικασίες που διευκολύνουν την ομαλή ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

ΑΝΑΦΟΡΑ Για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών και διοικητικής Ανασυγκρότησης


Οι βουλευτές Θανάσης Παφίλης, Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Δελής, Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιώργος Λαμπρούλης, Νίκος Μωραΐτης, Σταύρος Τάσσος και Μανώλης Συντυχάκης
Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ το κείμενο διαμαρτυρίας του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου των Συλλόγων και Σωματείων Εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ευθύμιος Τσίρκος: Χαιρετισμός και Ψήφισμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο 10ο Τακτικό Συνέδριο ΟΝΝΕΔ

Ευθύμιος Τσίρκος: Χαιρετισμός και Ψήφισμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο 10ο Τακτικό Συνέδριο ΟΝΝΕΔ

Αγαπητοί σύνεδροι, ΟΝΝΕΔίτισσες και ΟΝΝΕΔίτες,
Χαιρετίζω με τη σειρά μου τις εργασίες του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ. Επειδή θα ακολουθήσει αυτούσιο το ψήφισμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλω αρχικά να συγχαρώ και από το βήμα τον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δύο οργανώσεις μέσα από τις οποίες δραστηριοποιήθηκα έντονα και δημιουργικά τα δέκα τελευταία χρόνια, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την άκρως δραστήρια και εξελισσόμενη οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Πιερίας στην οποία είχα την τιμή να διατελέσω Πρόεδρος μέχρι πρόσφατα και να ευχηθώ στο νέο Πρόεδρο Βασίλη Καραγιάννη και σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη και να συνεχίσουμε να «παίζουμε επίθεση» όπως πολύ καλά ξέρουμε να κάνουμε.

Πέθανε ο πρώην Υπουργός Γεράσιμος Αρσένης




Ο πρώην Υπουργός των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γεράσιμος Αρσένης απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 84 ετών, έχοντας διατελέσει Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Άμυνας και Παιδείας και στενότατος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 2η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων Θυμέλη που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά την 2η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη»,  στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το βιβλιοπωλείο Νέστωρ, η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας και οι εκδόσεις Αλέξανδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Θάνου Κόσυβα

"Βούλα, η μικρή καμηλοπάρδαλη που δεν είχε βούλες"

Την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι

Φιλία, διαφορετικότητα και αυτοπεποίθηση
είναι μερικά από τα μηνύματα αυτού του παραμυθιού.

Θα μιλήσει για το βιβλίο η Λένα Αποστολίδου, νηπιαγωγός-μουσικοπαιδαγωγός και ο συγγραφέας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 45ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν σχετική αίτηση για τη στελέχωση του τομέα Εθελοντών του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016.
Ο θεσμός του Εθελοντισμού αποτελεί για τον ΟΡ.ΦΕ.Ο. καθοριστικό παράγοντα για την καθόλα εύρυθμη λειτουργία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, μιας και η μέχρι τώρα εμπειρία απέδειξε τη σημαντικότητα του γεγονότος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΣΤΗΡΙΖΩ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΣΤΗΡΙΖΩ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το ποσό των 50.000 ευρώ, σε πιστωμένες κάρτες των 200 ευρώ, θα διανέμει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε μέλη του που επλήγησαν από την κρίση, όπως ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.
Όπως τόνισε ο κ. Ζορπίδης, «η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε ποτέ να μείνει απαθής απέναντι σε εικόνες φτώχειας συναδέλφων. Έτσι, μελέτησε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα "Στηρίζω" στο οποίο θα συμμετέχουν ως δικαιούχοι άνθρωποι, που είναι μέλη  του ΕΕΘ και αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα».

1ο ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ 5οΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

1ο ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ 5οΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
1ο ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2016
  • 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΗΤΙΝΗΣ 4 - 0
  • 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΩΝ 5 - 0
  • 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 1 - 0

Παναγιώτης Σκουρλέτης: Μέχρι το τέλος του 2016 θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το φυσικό αέριο στην Κατερίνη


Η δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψουν σε όλο και μεγαλύτερα τμήματα της χώρας να τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο, αποτελεί στρατηγική επιλογή για το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επισημαίνει ο Υπουργός Παναγιώτης Σκουρλέτης απαντώντας στην ερώτηση με αριθμ. πρωτ. 1455/26-11-15 της κα. Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, βουλεύτριας Πιερίας, με θέμα: «Σύσταση Ε.Π.Α. (Εταιρεία Παροχής Αερίου) Κεντρικής Μακεδονίας», την οποία είχαν συνυπογράψει και άλλοι βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ αυτών και οι βουλευτές του Νομού Πιερίας, Χαρίλαος Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης.

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Σε αυστηρό τόνο κινήθηκαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΟΝΝΕΔ, αλλά και τη συνολική εικόνα των  εσωκομματικών διαδικασιών, οι αντιδράσεις των ΟΝΝΕΔιτών της Πιερίας του πρώην Προέδρου Ευθύμιου Τσίρκου και του προσφάτως εκλεγμένου Προέδρου ΟΝΝΕΔ Πιερίας Βασίλη Καραγιάννη.

Πασχαλινές δραστηριότητες του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Πασχαλινές δραστηριότητες του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»Πασχαλινές δραστηριότητες του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» με την βοήθεια των συμπολιτών μας αλλά και πολλών εθελοντικών ομάδων, διοργανώνει ποικίλες δραστηριότητες ενόψει του Αγίου Πάσχα και της Ανάστασης.

Την περασμένη Κυριακή 17/4 έλαβε χώρα μια πολύ όμορφη γιορτή για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στον αθλητικό χώρο του  PLayzone 5x5 και ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης της Χριστιανικής Εκκλησίας Αντβεντιστών έβδομης μέρας η οποία και ανέλαβε την διοργάνωσή της γιορτής για τα παιδιά του συλλόγου μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"

Στις 9-10 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε το International Dog Festival στη ΔΕΘ-ΗΕΛΕΧΠΟ στη Θεσσαλονίκη, όπου έλαβε μέρος και ο Δήμος Κατερίνης.
Ως φιλοζωικό σωματείο της Κατερίνης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε καμία εναντίωση σε υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων από την στιγμή που ακολουθείται η νόμιμη οδός.
Ο τρόπος όμως που έγινε το όλο έργο από την πλευρά του Δήμου Κατερίνης χωρίς να λάβει υπόψη τα φιλοζωικά σωματεία αλλά και την πενταμελή επιτροπή διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, είναι αντίθετος με τις δικές μας θέσεις.

Δωρεάν διανομή φρούτων σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία

Σε δωρεάν διανομή πορτοκαλιών και μανταρινιών σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε ο Δήμος  Κατερίνης, την Παρασκευή 15 και την Δευτέρα 18 Απριλίου, αντίστοιχα. Η δωρεάν διάθεση υλοποιήθηκε μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο πλαίσιο επιδοτούμενου προγράμματος της Ε.Ε., «για τα αδιάθετα οπωροκηπευτικά».

Αφιέρωμα της εφημερίδας "Ορθόδοξη Αλήθεια" στον συμπολίτη μας Αγιογράφο Κωνσταντίνο Ξενόπουλο.

Αφιέρωμα της εφημερίδας "Ορθόδοξη Αλήθεια" στον συμπολίτη μας Αγιογράφο Κωνσταντίνο Ξενόπουλο.
Ο αγιογράφος που φόρεσε το ράσο από μαθητής και νιώθει Αγιορείτης
του Αντώνη Μακατούνη – από την Ορθόδοξη Αλήθεια που κυκλοφορεί στα περίπτερα
Φέρει τον σπουδαίο τίτλο του άρχοντος εικονογράφου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, έχει αγιογραφήσει ναούς σε Φινλανδία, Ουγγαρία και Πολωνία, ενώ έχει παρασημοφορηθεί για το αξιόλογο έργο του. Ωστόσο το μεγαλύτερο παράσημο στην ψυχή του είναι η συναναστροφή του με τους Αγιορείτες Πατέρες, αφού υπήρξε μαθητής της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Αθωνικής Πολιτείας, όπου και διετέλεσε καθηγητής Αγιογραφίας για τέσσερα χρόνια.

Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων Κατερίνης

Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων Κατερίνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ


Επειδή κάθε χρόνο με την πληρωμή του Δώρου Πάσχα δημιουργούνται αρκετά προβλήματα, είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα, το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης κάνει γνωστό στους εργαζόμενους του Νομού Πιερίας τα εξής:
1.      Δώρο Πάσχα δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι που εργάζονται από 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου.

1η Πανελλήνια συνάντηση Μακεδόνων

1η Πανελλήνια συνάντηση Μακεδόνων
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης ‘’ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ’’ ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, πήρε μέρος το Σάββατο 16 Απριλίου, στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων  που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία η Ομοσπονδία στο  Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Πιερίδες Μούσες-Μετέωρα 1-0 ΗD Γυναικείο ποδόσφαιρο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιερίδες Μούσες-Μετέωρα 1-0 ΗD Γυναικείο ποδόσφαιρο. (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε το βίντεο:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΠΕ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες-φοι,
οι αλλαγές στους πίνακες αναπληρωτών που επέρχονται είναι στην     πραγματικότητα άλλο ένα βήμα προς τα αδιέξοδα που διατηρεί η πολιτική της αδιοριστίας σε βάρος χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών. Η κυβέρνηση καταργεί την προϋπηρεσία χιλιάδων συναδέλφων μας που γύριζαν την Ελλάδα με τη βαλίτσα στο χέρι.
Τα σχέδια της κυβέρνησης δεν αλλάζουν μόνο τον τρόπο διορισμού! Προετοιμάζουν χιλιάδες απολύσεις!

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ ΜΕΪΜΑΡΗ

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ ΜΕΪΜΑΡΗ
Την Κυριακή 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη του Ιγνάτιου Μεϊμάρη, ιδρυτή του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική  και Οικονομική Ανάπτυξη και η οποία συνδιοργανώθηκε από το 19ο Δημοτικό Σχολείο και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Το θέμα της ήταν :
"Το παιδί σου στην δύσκολη εποχή μας: Οι καλύτερες πρακτικές για την ασφάλειά του"

Η εκδήλωση για τον Απελευθερωτικό Αγώνα της Κύπρου ΕΟΚΑ 1955-59 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. (Φωτογραφίες)

Η εκδήλωση για τον Απελευθερωτικό Αγώνα της Κύπρου ΕΟΚΑ 1955-59 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. (Φωτογραφίες)

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 11 σχολεία της Θεσσαλονίκης και 1 των Γιαννιτσών με 12 διαφορετικά δρώμενα ,τα οποία υπογράφει ο συμπολίτης μας σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ, με θέματα του Απελευθερωτικού Αγώνα με τίτλο "ΖΩΗ ΣΕ ΣΑΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ".

Πρόταση ψηφίσματος από την Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Πρόταση ψηφίσματος από την Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Αυτή είναι η πρόταση ψηφίσματος της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών, που θεωρήθηκε απαράδεκτη από την Α.Α.Κ. και το ΠΑ.ΜΕ και ΔΕΝ ψηφίστηκε στο ΔΣ της περασμένης Τρίτης 12/4. Να σημειωθεί ότι τα αιρετά μέλη της ΔΑΚΕ απουσίαζαν από τη συνεδρίαση.

Θέμα: «Διαμαρτυρία της ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού από την κυβέρνηση»

Συνεχίζονται οι εργασίες στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζονται οι εργασίες στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ἐδῶ καί λίγες μέρες ξεκίνησαν οἱ ἐργασίες γιά τήν  τοποθέτηση θυρῶν καί παραθύρων στόν Ἱερό Ναό Ἁγίου Χριστοφόρου Κατερίνης.
Συγκεκριμένα, ἔχουν τοποθετηθεῖ ἀρκετά παράθυρα στό ψηλότερο διάζωμα τοῦ ναοῦ καί σύντομα ἐπίκειται νά τοποθετηθοῦν τά ὑπόλοιπα καί οἱ πόρτες.

Ανοιχτή επιστολή Προέδρου ΟΝΝΕΔ Πιερίας Βασίλη Καραγιάννη στον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανοιχτή επιστολή Προέδρου ΟΝΝΕΔ Πιερίας Βασίλη Καραγιάννη στον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Καταρχάς συγχαρητήρια για την εκλογή σας! Μέσα στο γενικότερο  κλίμα της απαξίωσης που επικρατεί, πιστεύω βαθύτατα ότι η λύση μπορεί να είναι μόνο πολιτική. Και αυτή θα έρθει μέσα από τη συμμετοχή, την επικράτηση της λογικής και την ισοπέδωση του λαϊκισμού.

Πρόσφατα στις εσωκομματικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ συμμετείχαμε εγώ μαζί με πολλούς άλλους νέους ανθρώπους,  που μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, στις εκλογές ΔΗΜΤΟ, Προέδρου και συνέδρων της ΟΝΝΕΔ στην Ν.Ε. Πιερίας. Στις παραπάνω εκλέχθηκα πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Πιερίας.

Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 19 Απριλίου 2016