Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Εμβόλιο ή πειραματική ένεση; Τοποθέτηση του Τομέα Υγείας του ΕΠΑΜ

Τον Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησε ένα επικοινωνιακό σόου παραπληροφόρησης σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κυρίως στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, μετά την ανακοίνωση της Pfizer ότι το εμβόλιο της είναι κατά 95% αποτελεσματικό.

Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ ύψους 14,7 εκατ. ευρώ - 352 χιλιάδες ευρώ στην Πιερία

Αύριο, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ύψους 14.798.619,26 ευρώ στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Τίμησαν τους Έλληνες εκτελεσθέντες πατριώτες

Κατάθεση στεφάνων από αντιπροσωπίες της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ στο χώρο των 40 εκτελεσθέντων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 23/2/1943.

Ψηφιακό Ευρώ θέλει για την Κατερίνη ο Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Προς τη δημοτική διοίκηση. Το ψηφιακό Ευρώ έρχεται και θα δοκιμαστεί σε αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις. Ζητήστε από την Τράπεζα της Ελλάδος η Κατερίνη να είναι μία από αυτές!

Ληγμένους λογαριασμούς μοίρασε η ΔΕΥΑΚ

Σήμερα 24/2/2021, η ΔΕΥΑΚ στην Κατερίνη μοίρασε σε κάποιους καταναλωτές, λογαριασμούς κατανάλωσης νερού με ημερομηνία λήξης 15/2/2021. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Δήλωση - απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Ωδείου, στα περί μη πληρωμής υπαλλήλων του ΔΩΚ

Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση μέλους του Δ.Σ. του ΔΩΚ για το προσωρινό πρόβλημα στην καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Ωδείου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αθανάσιος Αναγνώστου αναφέρει:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

303 - Ο Γαλέριος εκδίδει διάταγμα με το οποίο ξεκινά το διωγμό εναντίον των Χριστιανών στις υπό τον δικό του έλεγχο επαρχίες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Πολύ καλός καιρός και σήμερα στην Κατερίνη με τις θερμοκρασίες σε διψήφια νούμερα και ηλιοφάνεια κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2021