Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Απόστολος Τζιτζικώστας: "Εθνική ήττα η διαπραγμάτευση με τα Σκόπια. Η μόνη λύση είναι εκλογές ή δημοψήφισμα"

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Μητσοτάκης: "Όχι στη συμφωνία με τα Σκόπια".

Εθνικό έγκλημα διαρκείας


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

Εθνικό έγκλημα διαρκείας, και όχι στιγμιαίο, η παράδοση της Μακεδονίας, από ΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ και το λοιπό Ενδοτικό Τόξο της βουλής

Μίκης Θεοδωράκης: Το Μεγάλο «ΝΑΙ»


"Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του Λαού μας. Συνάμα ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Βλέπουμε το Mundial παρέα στην αυλή του Καπνικού Σταθμού

Φέτος θα δούμε παρέα όλους τους αγώνες του Mundial Russia 2018 σε γιγαντοοθόνη είτε στην καταπράσινη αυλή του Καπνικού Σταθμού είτε στην κλιματιζόμενη αίθουσα της «Παραμυθούπολης».

Σκοπιανός Πρωθυπουργός: "Θα είμαστε Μακεδόνες για πάντα.."

Το πόσο καταστροφική για τα εθνικά μας συμφέροντα είναι η συμφωνία με τα Σκόπια ανάδειξε μέσα από το διάγγελμα του ο σκοπιανός πρωθυπουργός. Πανηγυρίζει που θα έχει επίσημα πλέον το όνομα και την γλώσσα της Μακεδονίας μας.

Αγώνας για την Μακεδονία μας - Όχι στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας!

Δρ Αθανάσιος Ε. Δρούγος : AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ-ΥΠΟΥΛΗ-ΑΘΛΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Αυτή είναι η συμφωνία για το «Μακεδονικό» – Τα έξι σημεία - Αποφασίστηκε το Severna Makedonija / Republic of North Macedonia, η «μακεδονική γλώσσα» με αστερίσκους και η αναφορά «Μακεδόνας πολίτης».

Το πρόγραμμα του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχοντικό Τσαλόπουλου με οικοδεσπότες τον ΟΡ.ΦΕ.Ο και το δήμο Κατερίνης.

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Εκδρομή στην Αθήνα με κρουαζιέρα στον Σαρωνικό

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης πραγματοποίησε 3ήμερη εκδρομή 8, 9 και 10 Ιουνίου στην Αθήνα και κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού κόλπου.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 15.06.2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αυξάνεται ο ΕΝΦΙΑ που θα καταργούνταν.. Τι λέει η κυβέρνηση. Δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με το Δ.Τ του Υπουργείου Οικονομικών, οι αυξήσεις είναι περιορισμένες, αλλά το γεγονός παραμένει ότι από τις προεκλογικές εξαγγελίες για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, οδηγούμαστε σε αυξήσεις όποιο και αν είναι το ποσοστό τους...

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

Από την ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι άρχισε η διάθεση των αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις από τα γραφεία της Ένωσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας: «Άμεσο πλήγμα στα συμφέροντα της Πιερίας από την αύξηση στα διόδια Μαλγάρων»

Η διγλωσσία και η αφερεγγυότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕ.ΕΛ., σχετικά με το θέμα των διοδίων, έκανε ακόμη μία φορά την εμφάνισή της πλήττοντας ευθέως τα συμφέροντα της Πιερίας και των πολιτών της.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα : «Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας»

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

«Τυπάδες» : Το 4ο τεύχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καρίτσας

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Σχολείου της Καρίτσας με τίτλο «Τυπάδες» με πολλά θέματα, υπό το βλέμμα των παιδιών, που ενδιαφέρουν όλους μας.

Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.)

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο χώρο της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε πιστοποίηση BLS, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης).

«Γνωρίζω τη Θάλασσα και Παίζω 2018» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μετά από τρία συνεχόμενα επιτυχημένα καλοκαίρια ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, το μοναδικό ναυταθλητικό σωματείο της Πιερίας, διοργανώνει και φέτος το πρόγραμμα «Γνωρίζω την Θάλασσα και Παίζω» από τις 25 Ιουνίου έως τις 26 Αυγούστου 2018.

104η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Δήμος Κατερίνης: Μελωδική Συνεργασία του Δημοτικού Ωδείου με το Ειδικό Σχολείο

Μουσικοχορευτική παράσταση στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης και του Ειδικού Σχολείου φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 04 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σχολείου.

Μαύρες ημέρες για τον Ελληνισμό (Ξανά...)

Με τα πιο μελανά γράμματα ετοιμάζεται η Ιστορία να γράψει το όνομα αυτών που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον Βασίλη Τσακιρίδη, δάσκαλο προς το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 11/6/2018)

Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στις 16:00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Παντελεήμονα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1240 - Με πρωτοβουλία του Λουδοβίκου Θ' της Γαλλίας, ξεκινάει μια διαθρησκευτική συζήτηση στο Παρίσι μεταξύ ενός χριστιανού μοναχού και τεσσάρων ραββίνων.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 12 Ιουνίου 2018