Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση των Σωματείων από την ΕΠΣ Πιερίας.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2015/849/ΕΕ, η οποία ενσωματώθηκε στο ν. 4557/2018 «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας»...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ (1941-44)


Η συνέντευξη του προπονητή του Πιερικού, Απόστολου Στύλου.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι ένα παιχνίδι τοπικιστικού χαρακτήρα με την Καρίτσα και ένα παιχνίδι που όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε έως τώρα.

"Σπάνια" αυτοκίνητα στους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης.

Σε συνεργασία με τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης και θα καταλήξουν στην (κεντρική) πλατεία Ελευθερίας, κατά μήκος του Πεζόδρομου έως το Συντριβάνι.

Νέο ξεκίνημα για την ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια δυνατή και ικανή ομάδα με επιστροφές και μεταγραφές αθλητριών ολοκληρώνει την προετοιμασία και ξεκινά το πρωτάθλημα.

Πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» στον Δήμο Κατερίνης.

Πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»/Καινοτομία & συνέργεια από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος & τον Δήμο Κατερίνης - Αντιδημαρχία Τουρισμού: Νέοι από τα Πιέρια εξειδικεύονται στον αγροτουρισμό.

Πλήθος εργαζομένων στην ημέρα νομικής πληροφόρησης στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου δράση δια ζώσης νομικής πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24, Κατερίνη).

Περί μειώσεως των δημοτικών τελών. Μία άλλη πρόταση…


Με αφορμή την πρόταση του κ. Θανάση Λιακόπουλου για μείωση 30% των δημοτικών τελών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος λόγω της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, η «ΑΛΗΘΕΙΑ» αντιπροτίνει τα παρακάτω:

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Προτείνουμε άμεση μείωση 30% των δημοτικών τελών ως αντιστάθμισμα για τις απώλειες από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Με αφορμή την εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου, εκατοντάδες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Δήμο της Κατερίνης βρίσκονται αντιμέτωπες με μία νέα, δύσκολη πραγματικότητα.

Δήλωση Προέδρου ΣΕΒΕ, Δρ Γιώργου Κωνσταντόπουλου για τα σήματα των μακεδονικών προϊόντων

Στο πλαίσιο της συνάντησης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22.10.2019 στο Υπουργείο Εσωτερικών...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ"

Για την επέτειο των 79 χρόνων από το μεγάλο ΟΧΙ της μικρής Ελλάδας στον μέχρι τότε αήττητο άξονα της βαρβαρότητας των Φασιστών της Ιταλίας και των Γερμανών Ναζί, η Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης θα παρουσιάσει το έργο του στρατευμένου ποιητή του ΚΚΕ, Κώστα Βίρβου, με τίτλο: «Καταχνιά».

Πρόγραμμα για ελεύθερο Wifi στον Δήμο Δίου-Ολύμπου ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του προγράμματος «Wi-fi 4eu» εξασφαλίζει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ύστερα από σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για 70 Δήμους στην Ελλάδα.

Απαράδεκτες εικόνες σήμερα το πρωί στην κατάθεση στεφάνων μπροστά από το άγαλμα της Ελευθερίας... (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτες ήταν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σήμερα το πρωί μαθητές/τριες της πόλης κατέθεσαν στεφάνια στο άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική πλατεία.

Η μαθητιώσα νεολαία της Κατερίνης τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της ελευθερίας η μαθητιώσα νεολαία της Κατερίνης τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ.

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ.

Με μία όμορφη γιορτή που ετοίμασε η Δ΄ τάξη, το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης τίμησε και φέτος την επέτειο του ΟΧΙ.

«Μάθαινε τα παλιά να ξέρεις τα καινούρια» (παροιμία)...

του Δημήτρη Νατσιού*

Στο περισπούδαστο βιβλίο του «Καταρρέω», ο αείμνηστος Τάσος Λιγνάδης, σε κείμενο του για την Μικρασία, γράφει για μια συζήτηση που είχε στην Κύπρο, πριν από την καταστροφή του ’74, μ’ έναν γέροντα πρόσφυγα του 1922, ο οποίος είχε καταφύγει στο νησί.

Μήπως μας κάνουν πλάκα; "Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα!" -- Μαθητικός διαγωνισμός από το Υπουργείο Παιδείας!!!


Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μαζί με την Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) διοργανώνουν :

Χρόνια πολλά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Εν όψει της Εθνικής μας Εορτής σας ευχόμαστε μια Ελλάδα Ελεύθερη!
Χρόνια Πολλά!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

473 - Ο αυτοκράτορας Λέων Α΄ αναγορεύει τον εγγονό του, Λέοντα Β΄, καίσαρα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΧΡΥΣΑΦΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 25 Οκτωβρίου 2019