Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

331.664 ευρώ πρόστιμο και έκπτωση της εταιρείας με τα σχολικά γεύματα στην Λαμία

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ενημερώνουν ότι ο Οργανισμός αποφάσισε την επιβολή αυστηρών κυρώσεων...

Ούτε τα βασικά...

Χρόνια τώρα, οι πολύτεκνοι ζητούν από την κυβέρνηση κάτι τόσο απλό, που δεν έχει δημοσιονομικό κόστος: Τις ελεύθερες μετεγγραφές των παιδιών τους που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια.

Όχι στον "σχολικό" εκφοβισμό.

"Παρέλαση" με 50 πολεμικά πλοία θα κάνουν στα κατεχόμενα οι Τούρκοι με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή τους στην αιματοβαμμένη Κύπρο. Σε ανακοίνωση του το τουρκικό υπουργείο άμυνας ξεκινάει με τους στίχους ενός τραγουδιού: «Μη με φωνάζεις τόσο εγκάρδια, Μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

ΚΥΠΡΟΣ: Ο άλλος "πνεύμονας" του ελληνισμού

Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος

Έσερνε με το αυτοκίνητο του σκύλο στην Ημαθία

Άμεσα συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς.

Τιμή στον Γιάννη Μπάκα

Συνηθίζω με λίγες λέξεις να τιμώ σπουδαίους ανθρώπους που διακρίθηκαν στην ζωή τους για τον ενάρετο βίο και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σαν σήμερα 19 Ιουλίου το 1780 πεθαίνει ο πατέρας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Κωνσταντής

Ο πατέρας του Γέρου του Μοριά, ο Κωνσταντής Κολοκοτρώνης ήταν ένας μεγάλος Έλληνας και μία ηρωική μορφή που έδωσε την ζωή του για την ελευθερία της Ελλάδος από τους Τούρκους.

Αλέξανδρος, ο Μέγιστος των Ελλήνων


356 π.Χ. Ιούλιος, γεννιέται ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Βασιλιάς των Μακεδόνων

Σε ηλικία μόλις 33 ετών είχε προλάβει να κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, μεταδίδοντας το ελληνικό πνεύμα και τον πολιτισμό σε όλο τον κόσμο με τα κατορθώματα του.

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 19 Ιουλίου 2024