Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Εκδήλωση της ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ με θέμα: «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους.»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους», την Δευτέρα 16 Απρίλη, στις 7:00 μ.μ, στο πνευματικό κέντρο του δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».

Πανελλήνιο Νεανίδων: ΠΑΟΚ – Πιερικός-Αρχέλαος 83-39

Έχασε στο πρώτο του αγώνα ο Πιερικός-Αρχέλαος στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Νεανίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, από την πολύ δυνατή ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 83-39.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά βρίσκονται οι αθλητές κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης προκειμένου να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 12/4/2018.

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης στην Κατερίνη

Στην Κατερίνη θα βρίσκεται, την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και ώρα 20.30, ο Αντιπρόεδρος & Βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, συμμετέχοντας στη διευρυμένη Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία θα γίνει στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, στην Κατερίνη.

Πρόσκληση 18-4-2018 σε εκδήλωση για το Μακεδονικό, Σωματείο Φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» σας προσκαλεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, ώρα 19:00, στην εκδήλωση με θέμα: «Μακεδονικό Ζήτημα: Ντοκουμέντα, κέρδη και ζημίες».

Έλεγχοι και πρόστιμα σε επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας.

"Παραβάσεις και πρόστιμα σε σφαγείο και επιχείρηση εμπορίας αρνιών."

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Αποτελέσματα στοχευμένου προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας «Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων. Τη Μεγάλη Εβδομάδα 2 - 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 12.962 οχήματα, “δίνοντας προτεραιότητα” στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

42η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Η Ελλάδα ακόμα περιμένει...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΟΪΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Α.Α.) - ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών του Γ.Ν. Κατερίνης αποτελεί μονάδα ημερήσιας παραμονής και θεραπευτικής παρέμβασης ανοϊκών ασθενών.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας – Δημήτρης Ν. Μυλωνέρος

Αγαπητοί συνδημότες σας προσκαλώ στην εναρκτήρια ομιλία την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΠΟΕΜ (Λεπτοκαρυά-Δίπλα στο γήπεδο)...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 11/04/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 21/04/2018


ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΒΡΟΝΤΟΥ, ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΛΟΦΟΣ, ΡΑΧΗ, ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ, ΒΡΙΑ, ΛΑΓΟΡΡΑΧΗ, ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ, ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, ΑΡΩΝΑΣ, ΜΕΣΑΙΑ ΜΗΛΙΑ, ΡΗΤΙΝΗ, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΜΕΛΙΑΔΙ, ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ, ΤΟΞΟ, ΕΞΟΧΗ, ΕΛΑΦΟΣ, ΡΥΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΗ ΜΗΛΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΛΙΒΑΔΙ, ΤΡΙΛΟΦΟΣ.

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης για το πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων 2018

Κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους του Ν. Πιερίας ότι ξεκινάει την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2018. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους, μέχρι την 1η Μαϊου 2018.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

491 - Ο Φλάβιος Αναστάσιος γίνεται Βυζαντινός αυτοκράτορας με το όνομα Αναστάσιος Α'.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία.Τετάρτη σήμερα 11 Απριλίου 2018