Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Μικρά "λιβάδια" στην Κατερίνη

Τα συναντάς σχεδόν παντού, σε πεζοδρόμια, ακόμα και στους δρόμους και σε φρεάτια.

Οδηγίες και ερωτηματολόγια επιβατών για τα ταξίδια με την ακτοπλοΐα

Στο πλαίσιο των ειδικών οδηγιών πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19, οι επιβάτες των πλοίων της ακτοπλοΐας που πραγματοποιούν ταξίδι διάρκειας μεγαλύτερης των 30 λεπτών, θα πρέπει πριν την επιβίβαση τους στο πλοίο να συμπληρώνουν ειδικό ερωτηματολόγιο.

KAΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΡΙΤΗ 19-5-2020

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ν.Πιερίας καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την κοινωνία να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, την Τρίτη 19-5-2020 και ώρα 13.00

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης - ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε.

Το Ινστιτούτο Εργασίας/Γ.Σ.Ε.Ε ανακοινώνει την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών εξ αποστάσεως επαγγελματικής συμβουλευτικής, εργαζομένων και ανέργων.

Ανακοίνωση της "Δημοκρατικής Αναγέννησης"

Η Δημοκρατική Αναγέννηση, εκκινώντας από την διαπίστωση ότι το πολιτικό σύστημα που κατόρθωσε την κατάντια της επιτρόπευσης και της εκποίησης της χώρας...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/5/2020 ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Λέμε ΟΧΙ στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.
Λέμε ΟΧΙ στον Μεγάλο Αδελφό μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.
Να καταργηθεί η τροπολογία και η Υπουργική Απόφαση.

Η τεχνολογία της τηλεδιάσκεψης «σκόνταψε» στον Δήμο Κατερίνης

Τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας, ο τρόπος επικοινωνίας έχει αλλάξει σε πάρα πολλούς δήμους. Συσκέψεις, συναντήσεις και συνεδριάσεις γίνονται πλέον με τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να συζητηθούν θέματα και να ληφθούν απαντήσεις και πρωτοβουλίες.

Εβδομαδιαία παράκληση στον Άγιο Λουκά Συμφερουπόλεως

Θανάσης Λιακόπουλος: Μπράβο στη δημοτική αρχή που σε 3 εβδομάδες υλοποίησε την πρότασή μας για λάπτοπ στα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Με χαρά είδαμε την Παρασκευή 15 Μαΐου τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο και τους συνεργάτες του να έχουν στα χέρια τους ταμπλέτες, τις οποίες θα διαθέσουν σε παιδιά συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

Πανό Μνήμης και Τιμής για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Δημαρχείο Κατερίνης

«19η Μαΐου Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» είναι το μήνυμα που αναγράφεται στο γιγαντιαίων διαστάσεων πανό...

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΦΡΑΣΙΑ
ΓΑΛΑΚΤΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 18 Μαΐου 2020