Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Τι ακριβώς συμβαίνει με τους μετανάστες στην Κατερίνη; Πώς θέλει να εμπλακεί ο Δήμος; Τι ακριβώς θα κάνει για το θέμα η δημοτική εταιρία πάρκινγκ;

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα της παρουσίας μεταναστών στην Πιερία και ειδικά στον Δήμο της Κατερίνης.

Χρυσοχοΐδης: «Μέχρι το Πάσχα θα έχουν φύγει όλοι οι μετανάστες-πρόσφυγες από την Λέσβο»

Στην ενδοχώρα σκοπεύει η κυβέρνηση να μεταφέρει μέχρι το Πάσχα 12.000 πρόσφυγες-μετανάστες από την Λέσβο, δηλώνει στον Guardian ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Χωρίς σταυρό το βιβλίο θρησκευτικών της Γ' Γυμνασίου

Μία εκκλησία και ένα καμπαναριό χωρίς σταυρούς απεικονίζει το εξώφυλλο του βιβλίου θρησκευτικών της Γ΄ Γυμνασίου.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Κακοκαιρία θα επικρατήσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) που θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά...

ΕΠΣ Πιερίας – Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Πιερίας

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, εύχονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Πιερίας κάθε επιτυχία στο έργο τους, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας.

Ξανά ανοιχτή η λαϊκή αγορά της Κατερίνης, με περιοριστικά μέτρα όμως

Δήμος Κατερίνης: Με αυξημένα μέτρα προστασίας η λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Περπατήστε και ποδηλατείστε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00

Δήμος Κατερίνης: Περπατήστε και ποδηλατείστε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 - Συμβολικός λόγω COVID - 19 ο φετινός εορτασμός της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην πόλη μας.

Ζάεφ: «Ο Μητσοτάκης έδωσε μάχες για εμάς, ας κάνουμε δουλειές τώρα»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων όπου θα συναντήσει Έλληνες επιχειρηματίες και αύριο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πιερία

Συνελήφθη χθες (15 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΙΥΝΠ «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

Η Διοίκηση του ΣΙΥΝΠ «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» καταγγέλλει στους εργαζόμενους και στο λαό της Πιερίας την απαράδεκτη και αυταρχική στάση της αστυνομίας...

Ανακοίνωση Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ για τα σχολικά λεωφορεία

Η Τ.Ε Πιερίας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της Πιερίας την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα σχολικά λεωφορεία από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα.

Το αναθεωρημένο πρωτόκολλο της ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος)

Ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, το αναθεωρημένο πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της ΟΧΕ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

307 - Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Σεβήρος συλλαμβάνεται και φυλακίζεται στις Τρεις Ταβέρνες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος καιρός και σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2020