Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ προς την Εφορευτική Επιτροπή και προς το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

«Κανείς δεν μπορεί να μου παραχωρήσει την ελευθερία μου, γιατί είμαι ήδη ένας ελεύθερος άνθρωπος...»

Συγκλονιστική ομιλία στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Γερμανίδα ευρωβουλευτή του AFD, Christine Anderson κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Χρήστος Τζιουβάρας - Παρέμβαση για μία νέα χωροταξική οργάνωση

Την ανάγκη για μια καλύτερη χωροταξική οργάνωση στην Π.Κ.Μ. τονίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας, Χρήστος Τζιουβάρας.

Ανάκληση τυροσαλάτας από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του επίσημου ελέγχου έτους 2021 για την παρακολούθηση των επιπέδων των προσθέτων», προέβη σε δειγματοληψία τυροσαλάτας με τα παρακάτω στοιχεία:

Σύσκεψη Κ.Ο.Β. Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Πιερίας του ΚΚΕ

Η Κ.Ο.Β. Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Τ.Ο. Πιερίας του ΚΚΕ καλεί σε αγωνιστική συμπόρευση και διοργανώνει σύσκεψη εργαζομένων την Τετάρτη 3/11 στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Τ.Ο Πιερίας του ΚΚΕ.

4 μετάλλια οι Πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης με την Εθνική Ομάδα Πάλης στους Βαλκανικούς και Μεσογειακούς αγώνες που έγιναν 28-29/30-31 Οκτωβρίου στην Ξάνθη

Οι Πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης που διακρίθηκαν με την Εθνική ομάδα είναι οι:

Ένας νηφάλιος αντίλογος στους «αρνητές» των αξιολογήσεων…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος*

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου εργάστηκα για το μεγαλύτερο χρονικά μέρος της καριέρας μου ως καθηγητής και με αρκετές θητείες ως εκλεγμένος Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων βρέθηκα συχνά αντιμέτωπος με «αρνητές» κάθε προσπάθειας εισαγωγής κριτηρίων και συστημάτων αξιολόγησης ατόμων και Δομών.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ανακοίνωση - καταγγελία

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ, καταγγέλλει την επίθεση σε βάρος των μελών της διοίκησης του, με τραμπουκικές ενέργειες όπως σπάσιμο τραπέζιου, ύβρεις, απειλές κ.α,...

Νίκος Τσιαμπέρας: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΥ

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου 2021 αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά η διάθεση απαξίωσης της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και η πλήρης άγνοια των αρμοδίων για τα θέματα ευθύνης τους, που συζητούσε το δημοτικό συμβούλιο.

Εγκαίνια μόνιμης Έκθεσης του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Εγκαίνια μόνιμης Έκθεσης και Εκδήλωση με θέμα: «Η σχολική ζωή στην πορεία του χρόνου μέσα από την ιστορία του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και τις αφηγήσεις αποφοίτων του».

Πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στη δυσωδία της πόλης: Εν αναμονή της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

Δεν μπορώ να ανασάνω! Μια οδυνηρή καθημερινότητα των πολιτών της Κατερίνης τα τελευταία χρόνια, η οποία, προκαλείται και επιδεινώνεται από συγκεκριμένα και γνωστά αίτια, από συγκεκριμένους και γνωστούς, πλέον, υπαίτιους.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 1η Νοεμβρίου είναι η 305η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (306η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 60 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός και σήμερα προβλέπεται να είναι ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 1 Νοεμβρίου 2021. Καλό μήνα!