Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Νέο Δ.Σ. στο Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ"

Νέο Δ.Σ. προέκυψε στο Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ":

ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

Είμαστε βέβαιοι ότι η κινητοποίηση και η πάλη του λαού της Κούβας με επικεφαλής τη σοσιαλιστική κυβέρνηση και το ηρωικό ΚΚ Κούβας θα αποκρούσουν αποφασιστικά και τη σημερινή εξελισσόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση που καθοδηγείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ...

Νέες συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Και στην Κατερίνη

Νέες συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού προγραμματίζονται την επόμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά σε περισσότερες πόλεις πανελλαδικά.

Προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 η Άννα Χατζηπουργάνη του Αρχέλαου Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα το πρωί στις δώδεκα και μισή η Άννα Χατζηπουργάνη συμμετείχε στην δεύτερη προκριματική σειρά των 400 μέτρων με εμπόδια γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ

Νίκος Χαλεπλής


«Ποτέ μου δεν συμβιβάστηκα, στη λογική του όχλου. Δεν αφομοιώθηκα, αλλάζοντας τον χαρακτήρα μου, για να ταιριάξω.

Στηρίξτε τους, για να υπάρχετε...

Να στηρίξουν τα συνδικαλιστικά σωματεία-σύλλογοι τα μέλη τους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και κινδυνεύουν με απόλυση, με διαπόμπευση, που εκβιάζονται και απειλούνται.

Συγχαρητήρια Επιστολή Υποψηφίων 3ου Γενικού Λυκείου

Για μια ακόμη χρονιά το 3ο ΓΕΛ Κατερίνης δέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2021.

Ενοχλήθηκε το Economist επειδή η Εθνική Ιταλίας κατέκτησε το EURO μόνο με Ιταλούς ποδοσφαιριστές και όχι.. έγχρωμους

Όντως είναι παράξενο μία Ιταλική εθνική ομάδα να αποτελείται μόνο από Ιταλούς!!!

Τρεις ημέρες με προβλήματα στην υδροδότηση Ν.Τραπεζούντα-Κούκος-Τρίλοφος. Έστειλε εμφιαλωμένα νερά και υδροφόρα ο Δήμος Κατερίνης

ΔΕΥΑΚ: Εργασίες αποκατάστασης της βλάβης ύδρευσης στις Κοινότητες Ν. Τραπεζούντας, Κούκου & Τριλόφου - Φιάλες νερού διανεμήθηκαν στους κατοίκους.

Ταχύτητα ίντερνετ (download). Πρώτη από το... τέλος η Ελλάδα στην Ευρώπη

Ένα ακόμα από τα πολυδιαφημισμένα αφηγήματα της κυβέρνησης διαψεύδεται από την ίδια την πραγματικότητα. Ουραγός η «ψηφιακή επανάσταση» της κυβέρνησης, αφού σύμφωνα με την Ε.Ε. η χώρα μας καταλαμβάνει την τελευταία θέση στο downloading ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με χαοτική διαφορά από τις πρώτες στην λίστα χώρες.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 16η Ιουλίου είναι η 197η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (198η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 168 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Συνεχίζεται η ζέστη και σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 16 Ιουλίου 2021


Διαμαρτυρία για τον καθορισμό των θέσεων προς διορισμό μονίμων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης Βιολογίας (ΠΕ04.04)

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων εκφράζει την εντονότατη δυσαρέσκεια και το άνευ προηγουμένου αίσθημα κατάφωρης αδικίας εναντίον του κλάδου των Βιολόγων ΠΕ04.04...