Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

3ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Βροντούς, 20km & 6km-Βίντεο Γιάννης Γραμματικόπουλος

«H συνέντευξη του Προέδρου της Ακαδημίας»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η συνέντευξη του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντωνίου Κουνάδη, που δημοσιεύθηκε στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 10-4-18, φαίνεται πως είχε μεγάλη απήχηση στους αναγνώστες της και σχολιάστηκε ευμενέστατα στις στήλες των επιστολογράφων εφημερίδας και συνεχίζει να σχολιάζεται μέχρι πρόσφατα.

Δείτε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς από την περιοχή στα Πιέρια Όρη που θα εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες.

Δείτε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς από την περιοχή στα Πιέρια Όρη που θα εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες.
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" βρέθηκε στα Πιέρια Όρη και σας μεταφέρει εικόνες από το δάσος όπου προβλέπεται να εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες.

Δείτε πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου 2018


ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΤΟΥ ΜΑΗ 2018

Στις 30 του Μάη οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων.

ΟΛΜΕ - ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΤΟΥ ΜΑΗ 2018

Στις 30 του Μάη οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων.

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Η αναμονή, του Τίποτα, η προσμονή, της ανύπαρκτης χαράς ,των ανεκπλήρωτων ονείρων, των ατελείωτων μονολόγων, πνίγει το "ΕΓΩ" σου, καθηλώνοντας το σώμα σου, ακροβατώντας σε τεντωμένο σχοινί.

Ευχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης

To Eνιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης ευχαριστεί θερμά το Διοικητή του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, Αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Καράνταλη και το προσωπικό του στρατοπέδου για τη ζεστή φιλοξενία και τη συμβολή τους στην "εκδρομική" επίσκεψη των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου μας.

Οι ανιστόρητοι Τοπικοί Άρχοντες – το δάσος της Μηλιάς και η έλλειψη σεβασμού προς τους πάντες

Του Θανάση Παπαγεωργίου

Το δάσος της Μηλιάς παρέμεινε κοινοτικό μετά από μακροχρόνιους αγώνες των Μηλιωτών ενάντια σε προσπάθειες να ενταχθεί ως στοιχείο στην Κρατική οντότητα.

ΣΙΥΝΠ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του Συνδικάτου μας, χαιρετίζουμε όλα τα μέλη μας που έδωσαν τη μάχη δυναμώνοντας τις γραμμές μας και κατ’ επέκταση τη φωνή του ταξικού κινήματος στην Πιερία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αρχαιρεσίες του 2015 ψήφισαν 114 μέλη, ενώ στις φετινές 226.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟ 2018 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 12:30, θα γίνει η εκδήλωση απονομής βραβείων των μαθητών του Νομού Πιερίας, που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ακαδημία Ποδοσφαίρου για κορίτσια

Με επικεφαλής την Λία Ζιώγα η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας - Καθημερινά εγγραφές – Σύντομα η έναρξη λειτουργίας.
Με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους ξεκινά η νέα περίοδος για την Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ιωάννη Φελεκίδη, την οικογένειά του και τους οικείους του...

Εκλογές : Απλό κουίζ λογικής!


Άρθρο γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη*

Προ ημερών, στις 23/05/18 στη Βουλή, είχαμε πάλι πολύ ντόρο με τις γνωστές κομματικές αντεγκλήσεις. Και ξανά στο προσκήνιο το θέμα των εκλογών. Οι μεν τώρα, οι δε τότε.

4η Εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας

Με τη λήξη των εκδηλώσεων της 4η Εβδομάδας Επιστήμης και Τεχνολογίας οι Καθηγητές , το Τεχνικό και Διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ.Κατερίνης

Την πρώτη της συνεδρίαση - μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου -πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης.

Φυσικό αέριο. Η κοροϊδία των ανακοινώσεων …

Του Φώντα Μπαραλιάκου
Οικονομολόγου –Συμβούλου επιχειρήσεων


20 Απριλίου 2016

Δελτίο τύπου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυς Σκούφα : «Τέλη του 2016 ξεκινούν οι εργασίες επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου στην Κατερίνη».

Την Παρασκευή στο Ράδιο ΣΚΑΙ η Επιτροπή Αγώνα θα δώσει απαντήσεις σε όλους και για όλα

Αύριο, Παρασκευή 25 Μαΐου στις 9 το πρωί, στην εκπομπή της κυρίας Μιχωλού "Κίτρινη Κάρτα" στο Ράδιο ΣΚΑΙ 92,6 θα μιλήσουν οι κκ. Διονύσης Χανδόλιας, εκπαιδευτικός και μέλος της Επιτροπής Αγώνα και ο κύριος Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, επίσης μέλος της Επιτροπής Αγώνα και τοπικός σύμβουλος Μηλιάς, σχετικά με το θέμα των ανεμογεννητριών. Θα μιλήσουν με ονόματα για όλους και για όλα.

18ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ για τον Ποντιακό – Προσφυγικό Ελληνισμό από την ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 20 Μαΐου 2018 στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Μεστό περιεχομένου και συμπερασμάτων, με εξαιρετικές εισηγήσεις και όμορφες μουσικές παραστάσεις ολοκληρώθηκε το 18ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ για τον ποντιακό ελληνισμό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ Κατερίνης, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην Τραπεζούντα του Πόντου.

ΕΠΣ Πιερίας - Σύσσωμη ολόκληρη η Πιερία, για τον αγώνα-παραμονή στη Football League- του Αιγινιακού.

Η ΕΠΣ Πιερίας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας, να ενισχύσει την προσπάθεια του Αιγινιακού για την παραμονή του στη δεύτερη μεγάλη κατηγορία του Ποδοσφαίρου μας.

Το ψευδώνυμο της Δημοκρατίας

Ηλίας Σταμπολιάδης Δρ.
Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Μέλος ΙΗΑ


Τον τελευταίο καιρό εξανίστανται όλοι οι “Δημοκράτες” για έκτροπα και φαινόμενα βίας που συμβαίνουν εναντίον μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, Δημοτικών αρχόντων, Δικαστικών θεσμών, κομματικών εκπροσώπων κλπ, κλπ.

Σελίδα στο Facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με την τοπική κοινωνία και τους πολίτες. «Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε θέματα αστυνομικής επικαιρότητας, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητά σας».

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις στην πάροδο Παρθενίου Βαρδάκα

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - Μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών της, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων συνιστούν οι παρεμβάσεις του Δήμου Κατερίνης, στον πεζόδρομο της παρόδου Παρθενίου Βαρδάκα.

85η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

919 - Οι ευγενείς της Φραγκονίας και της Σαξονίας εκλέγουν τον Ερρίκο Α' τον Ορνιθοθήρα ως αυτοκράτορα της Ανατολικής Φραγκίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 24 Μαΐου 2018