Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΚΟΥΡΤΗ-ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΊΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δυο νεαροί αθλητές, οι κωπηλάτες Καρυπίδης Σάββας και Κούρτη Κατερίνα, επιλέχθηκαν από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια υπεύθυνη του τομέα ανάπτυξης, Δήμητρα Γιαννιού και πήραν μέρος σε προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών και αθλητριών κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε 5-8 Μαΐου (παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.

Επικίνδυνο μεταλλικό στέγαστρο στην οδό Σαρανταπόρου στην Κατερίνη, απειλεί την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.

Επικίνδυνο μεταλλικό στέγαστρο στην οδό Σαρανταπόρου στην Κατερίνη, απειλεί την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.Επικίνδυνο μεταλλικό στέγαστρο στην οδό Σαρανταπόρου στην Κατερίνη, απειλεί την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.

"Σήμερα η "ΑΛΗΘΕΙΑ" αναδημοσιεύει ένα ρεπορτάζ που κάναμε στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 και στο οποίο επισημάναμε την επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκεται το συγκεκριμένο μεταλλικό στέγαστρο επί της οδού Σαρανταπόρου στην Κατερίνη. Το μόνο που αλλάξαμε είναι οι φωτογραφίες που είναι σημερινές... Όπως βλέπετε κανείς δεν συγκινήθηκε, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την κατάσταση. Δεν πειράζει του χρόνου εμείς θα είμαστε πάλι εδώ για να ξαναβγάλουμε φωτογραφίες και να αναδημοσιεύσουμε το άρθρο όσες φορές χρειαστεί μέχρι κάποιος επιτέλους να κάνει κάτι!"


Ε.Ο.Σ Πέτρας - συμμετοχή στο ''ΤΕΝ -ΤΕΝ RUN 2016' (BINTEO)


Την Κυριακή 22/05/2106 Ο Σύλλογος συμμετείχε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών και του Δήμου Κατερίνης στον 1ο αγώνα δρόμου ’’ΤΕΝ -ΤΕΝ RUN 2016’ που πραγματοποιήθηκε στο Μοσχοχώρι Πιερίας , τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν Εθελοντικά της υπηρεσίες τους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

"GREAT EXPECTATIONS " ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

"GREAT EXPECTATIONS " ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το ΣΤ`2 τμήμα του 1ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 στις 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση, "GREAT EXPECTATIONS " ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ( στην Αγγλική γλώσσα με αφήγηση στα Ελληνικά ) του Καρόλου Ντίκενς.
Είσοδος ελεύθερη για όλους !!!

Εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-29-05-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Μόνιμος τόπος κυνηγιού τρούφας η ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων


Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών και η Ένωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων, σε συνεργασία με τα μέλη της, διοργανώνουν από κοινού και σε μόνιμη βάση κυνήγι τρούφας στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων.

Olympus Mountain Activities Σχόλια από την ανάβαση της 22 Μαι 2016 Π.Πόροι -Π.Παντελεήμονας


Δεν είναι μόνο να τη βλέπεις την ομορφιά, αλλά να την αισθάνεσαι. Μόνον έτσι φαίνεται και αποκαλύπτεται. Δραπετεύσαμε εκεί όπου ο χρόνος σταματά!!! Περπατήσαμε στο δάσος!!! Μια ανάσα από τις καταγάλανες ακτές των Π. Πόρων και του Π. Παντελεήμονα με τον χρόνο να κυλάει πίσω, μέσα σε πυκνή βλάστηση, πηγές με τρεχούμενα νερά, παραδοσιακά οικήματα, ρεματιές, μονοπάτια, καλντερίμια, ξωκλήσια να συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό , περπατήσαμε μέσα στην φύση, ακούσαμε τις φωνές των πουλιών το κάλεσμα του ανέμου και των νερών

Σε γιορτή του μαζικού αθλητισμού εξελίχθηκε ο αγώνας δρόμου «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2016», στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου


Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία έκλεισε η αυλαία του αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2016» (Δέκα στο Δέκα) και του παιδικού αγώνα δρόμου 1χλμ., στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Η ευαισθησία που διέπει την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης με την εξήντα και δύο χρόνων πολυσύνθετη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα και πέρα του Ελλαδικού ορίζοντα, υλοποιείται με μία ακόμη εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα.
Αυτή τη φορά παρουσιάζοντας τη συναυλία με έργα του μεγάλου λαϊκού δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη, με ακροατήριο τους έγκλειστους συνανθρώπους μας των φυλακών Γρεβενών. Άλλωστε η μουσική δεν έχει φραγμούς, σύνορα και όρια. 

ΛΥΤΡΩΣΗ ΨΥΧΗΣ 3ο ΜΕΡΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ



Δεν φοβάμαι-δεν ελπίζω-δεν φωνάζω μοναχός μου,
Μόνο μέσα μου ακούω μια κραυγή,
Μου λέει πως ήρθε τώρα η στιγμή,
Στον κόσμο αυτό, να βρω ξανά το φώς μου.

Υποδοχή της τιμίας και άφθαρτης χειρός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης

Υποδοχή της τιμίας και άφθαρτης χειρός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης
 Η υποδοχή της τιμίας και άφθαρτης χειρός της Αγίας, Ενδόξου, Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης (συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου & Πλουτάρχου).

Σαν σήμερα πέταξε στους ουρανούς ο Κώστας Ηλιάκης. (Κώστα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ..)

Καλημέρα, Δευτέρα σήμερα 23 Μαΐου 2016