Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Εορτασμός των 140 χρόνων από την Επανάσταση του Κολινδρού

Την Κυριακή 4 Μαρτίου εορτάστηκε στον Κολινδρό η 140ή επέτειος της Επανάστασης, την οποία κήρυξε ο Επίσκοπος Κίτρους Νικόλαος Λούσης, το εγκόλπιο του οποίου σώζεται στο Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως με εγχάρακτη επιγραφή του 1878.

Σάββατο 10 Μαρτίου Βιωματική ομιλία με το Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα: "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας "

Βιωματική ομιλία με τον Ομοιοπαθητικό, Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " είναι η επόμενη εκδήλωση της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη".

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟΥ - ΜΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε δίκτυο µη σύννομης διακίνησης νοθευμένου - μη ασφαλούς ελαιολάδου.

ΜΓΣ Πανσερραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 65-55

ΜΓΣ Πανσερραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 65-55
Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 65-55 από τον Πανσερραϊκό, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών, σε αγώνα για τη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟΥ «ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ»

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΟΥ «ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ»
Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, του μεγαλοπρεπέστατου δημαρχείου, του πρώην δήμου Δίου, στην Κονταριώτισσα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, η παρουσίαση του βιβλίου της Φάνυ Κουντουριανού-Μανωλοπούλου, «το Τραύμα».

«Στην Αθήνα το Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς»

Την Αθήνα επισκέφτηκαν μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς στο πλαίσιο Προγράμματος Αγωγής Υγείας, από την Πέμπτη 1 ως και το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Αιχμάλωτοι στις Τουρκικές φυλακές παραμένουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί!

Φυλακισμένοι από τους Τούρκους βρίσκονται Έλληνες στρατιώτες και η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προβεί μέχρι και τώρα σε κάποια ουσιαστική ενέργεια και απλώς περιμένει τι θα αποφασίσουν οι Τούρκοι...

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 9 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Η 10η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟΥ 36ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Συνεχίζεται την Τρίτη στο KIERION στις 8:15 μ.μ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ 10η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

«Ζαμπέτας και πάσης Ελλάδος» από την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης

«Ζαμπέτας και πάσης Ελλάδος» είναι ο τίτλος της συναυλίας - αφιέρωμα της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης στον Γιώργο Ζαμπέτα το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (Εκάβη) με αφορμή τη συμπλήρωση 26 ακριβώς χρόνων από την ημέρα του θανάτου του στις 10 Μαρτίου του 1992. 

Ολοκληρώθηκαν χθες (4-3-2018) οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Οικοδόμων Κατερίνης.

Παρά τις δυσκολίες στον κατασκευαστικό κλάδο, το Σωματείο μας παραμένει όρθιο και ζωντανό. Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις διαδικασίες ακόμα όμως και αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν.

Καταγγελία για την άγρια καταστολή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ των εκπαιδευτικών

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδειξε για άλλη μια φορά το αυταρχικό της πρόσωπο, συνεχίζοντας επάξια τον άγριο κατήφορο της καταστολής, όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, χτυπώντας αυτή τη φορά την απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας.

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 140 χρόνων από την επανάσταση του Κολινδρού

Πραγματοποιήθηκαν χθες – 4/3/2018 - στον Κολινδρό με την πρέπουσα επισημότητα και λαμπρότητα και με πλήθος κόσμου οι εκδηλώσεις για την Επανάσταση της 22ας Φεβρουαρίου 1878. Στις εκδηλώσεις, που τίμησε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος...

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Απλοποιούνται οι σχέσεις των πολιτών με την Δασική Υπηρεσία - ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Για πρώτη φορά στην χώρα πολίτες, φορείς, υπηρεσίες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με το πάτημα ενός κουμπιού από τον υπολογιστή τους, θα μπορούν να ενημερώνονται, να εκτυπώνουν και να χρησιμοποιούν το απόσπασμα με τον χαρακτήρα της έκτασης ενδιαφέροντος.

Έτοιμη η Πιερία να υποδεχθεί τον Σεπτέμβρη τους 4χρονους μαθητές της

Επίσκεψη του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιου Καστόρη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Η Πιερία είναι έτοιμη να εφαρμόσει από την επόμενη κιόλας σχολική χρονιά τον νέο νόμο για τη Δίχρονη Προσχολική Εκπαίδευση...

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Άνετη νίκη με 1-5 στον εκτός έδρας αγώνα με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες

Η πέμπτη νίκη της ομάδας των Πιερίδων Μουσών ήλθε εύκολα και χωρίς να έχει την καλύτερη απόδοση η ομάδα. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στο γήπεδο της Νέας Πέλλας στα Γιαννιτσά το παιχνίδι είχε έναν πρωταγωνιστή.

Ευχαριστήριο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού εκφράζει της ευχαριστίες της και συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς, μαθητές ,πολιτιστικούς συλλόγους και τα μέλη τους...

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Καλούνται τα μέλη της Εταιρείας Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης στην ετήσια γενική συνέλευση και στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και εφορευτικής επιτροπής, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 11:00 το πρωί...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Γιώργου Γκιάτα και τους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου συμπολίτη μας, αγαπητό φίλο, φίλαθλο και συνοδοιπόρο της πιερικής αθλητικής οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ...

12ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ 8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ (5 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ)...

ΑΕ Καρίτσας-Κιλκισιακός 1-1


«Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς»

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Βιβλίου (eBook) η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας δημοσιεύει το ψηφιακό αρχείο του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος μέσα από μία διαδικτυακή εφαρμογή ελεύθερης πρόσβασης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 5 Μαρτίου 2018