Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑ


Η Κομματική Οργάνωση Πιερίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στο σ. Νίκο Σαλπιστή για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας Γεροφωκά.
Η αναπάντεχη είδηση ότι η Αναστασία «έχασε» τη σκληρή μάχη που έδινε για τη ζωή τον τελευταίο μήνα και ότι «έφυγε» από κοντά μας γέμισε μεγάλη θλίψη και οδύνη όλα τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 4η ΘΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ


Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και δημοσίως την κωπηλάτριά του Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η ένταξη της αθλήτριας στην οκτάδα των ολυμπιονικών, αφήνοντας πίσω της στην κατάταξη τα πληρώματα των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, αλλά και χωρών όπως η Αυστραλία και η Ν. Ζηλανδία που αποτελούν για δεκαετίες τις ηγέτιδες δυνάμεις στην παγκόσμια κωπηλασία, αποκτά βαρύνουσα σημασία για τα ελληνικά χρώματα και ιδιαίτερα για την Πιερία.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ΑΠΩΛΕΙΑ της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑ


Με μεγάλη θλίψη και βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε την απρόσμενη απώλεια της αγαπημένης μας συναδέλφου, φιλολόγου και εκπαιδευτικού Αναστασίας Γεροφωκά. Η Αναστασία, ειδική γραμματέας του επιστημονικού μας σωματείου, υπήρξε για πολλά χρόνια δραστήριο μέλος του. Τόσο από τη θέση της ως απλού μέλους, όσο και από τη θέση της στο διοικητικό συμβούλιο, με τη ζωντάνια και την εργατικότητά της, συνέβαλλε αποφασιστικά στην προώθηση των σκοπών του Συνδέσμου.

Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...

Πέρασαν τέσσερις μήνες από τότε που η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης με δελτίο τύπου της ξεκινούσε τον... "πόλεμο" κατά της αφισοκόλλησης!
Καθαρή και ευπρεπισμένη πόλη χωρίς αφισορύπανση, σεβασμός στην πόλη και τους οικισμούς και καμία ανοχή ήταν μερικά από αυτά που διαβάσαμε στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αστυνομίας. 
Συμφωνούμε σε όλα τα παραπάνω και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει και κανένας που να διαφωνεί, μήπως όμως, λέμε τώρα εμείς, μήπως θα έπρεπε από τον Δήμο Κατερίνης να δώσουν οι ίδιοι το καλό παράδειγμα;

*Στις φωτογραφίες βλέπετε την εκδήλωση στο πάρκο Κατερίνης που διαφημίζει στις κολώνες της ΔΕΗ ο Δήμος Κατερίνης...

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ”


Καταγγέλουμε την θρασύτατη πρόσφατη ανακοίνωση της ΔΕΗ με την οποία αντί να απολογείται για την κατάπτυστη και ανάλγητη συμπεριφορά της, με την οποία έχει αναγκάσει χιλιάδες συνανθρώπους μας να ζουν χωρίς ρεύμα, ζητάει και τα ρέστα από πάνω από τους φτωχοποιημένους και ευάλωτους συμπολίτες μας.

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΗΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ο Κουρέας της Σεβίλλης σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη. ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ | 21:00


Το Φεστιβάλ Ολύμπου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανοίγει την αγκαλιά του στους μικρούς φίλους του θεάτρου με μία υπέροχη παράσταση της αγαπημένης Κάρμεν Ρουγγέρη.

ΕΦΥΓΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΡΟΦΩΚΑ


Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης είναι συντετριμμένη από την απώλεια της Συναγωνίστριας Αναστασίας Γεροφωκά. Διακεκριμένη εκπαιδευτικός, βασικός συντελεστής του καλλιτεχνικού εργαστηρίου δημιουργίας και έκφρασης της Λαϊκής Επιτροπής.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας παρουσιάζει την εισήγηση για τα 10.455 ευρώ που θέλει να δώσει ο Δήμος Κατερίνης για να γιορτάσουμε την πανσέληνο στο πάρκο!

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας παρουσιάζει την εισήγηση για τα 10.455 ευρώ που θέλει να δώσει ο Δήμος Κατερίνης για να γιορτάσουμε την πανσέληνο στο πάρκο!


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ:


Ο Δήμος μας προτίθεται να διοργανώσει εκδήλωση την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο δημοτικό πάρκο της πόλης μας, στο πλαίσιο του εορτασμού της αναβάθμισης του με τίτλο: «Έλα να γιορτάσουμε το πάρκο μας» απολαμβάνοντας παράλληλα την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ζωντανή μουσική από τέσσερις τοπικές μπάντες, πολλοί dj’s, ξυλοπόδαροι, τμήματα ψυχαγωγίας και εκπαιδευτικών δράσεων αλλά και παιδικά εδέσματα θα πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία ως στόχο έχει να γίνει το πάρκο ξανά σημείο αναφοράς για επισκέπτες και δημότες συμβάλλοντας στην ποιότητα ζωής της πόλης μας.

Το ύψος της δαπάνης που θα απαιτηθεί ανέρχεται στο ποσό των 10.455,05 ευρώ με ΦΠΑ.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου μιλάει για 4η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Νικολαΐδου μιλάει για 4η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Κατερίνας Νικολαΐδου:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 13 Αυγούστου 2016