Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Για ένα ακόμη βράδυ ο κόσμος της Κατερίνης στους δρόμους για την Μακεδονία.

Για ένα ακόμη βράδυ ο κόσμος της Κατερίνης βγήκε για να διαμαρτυρηθεί για την Μακεδονία στην κεντρική πλατεία Κατερίνης,. Καταγγελία από πολίτη για προσαγωγή από την αστυνομία ενώ περπατούσε. (Σε λίγο βίντεο με δηλώσεις).

Ο Δήμαρχος Κατερίνης στην κεντρική πλατεία μαζί με τους διαδηλωτές για τη Μακεδονία

Για ακόμη μία βραδιά οι κάτοικοι της Κατερίνης διαδηλώνουν για τη Μακεδονία. Την πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης έχουν κατακλύσει πλήθος κόσμου και πολλοί νέοι, μαζί τους και ο Δήμαρχος της πόλης. Γύρω από την πλατεία είναι μεγάλη αστυνομική δύναμη και ΜΑΤ.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ"

Κλίμα μισαλλοδοξίας;

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Με την συμπλήρωση των τεσσάρων και πλέον χρόνων στην εξουσία, ο λόγος του Αλέξη Τσίπρα παραμένει διχαστικός, σχεδόν εμπρηστικός και μοιάζει να αναζητεί φαντάσματα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) ορίζει την ετήσια επαναληπτική γενική συνέλευση, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (οδός28ης Οκτωβρίου 40, στον 4ο όροφο) στην Κατερίνη και καλεί τα μέλη του Οργανισμού να παρευρεθούν.

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 55-59

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 55-59 του Αετού Κιλκίς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Το Σάββατο 26/1/19 έγινε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας της Εστίας Πιερίδων Μουσών σε κέντρο διασκέδασης της πόλης μας.

Bίντεο από τη σημερινή διαμαρτυρία, έξω από τον Ι. Ναό Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού


Διαμαρτυρία κατοίκων του Κολινδρού για την μετακίνηση ιερέα από τον Ι.Ν. Αγίας Θεοδώρας.

Δεν ήχησε η καμπάνα σήμερα το πρωί στην Αγ. Θεοδώρα Κολινδρού. Εκατοντάδες πιστοί έξω από το Ναό, αντιδρώντας στην απόφαση του Μητροπολίτη να μετακινήσει τον εφημέριο του Ναού.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας...

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-1-2019

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 29-1-2019 και ώρα 15:20 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

98 - Ο Τραϊανός διαδέχεται το θετό του πατέρα, Νέρβα, ως Ρωμαίος αυτοκράτορας. Υπό την εξουσία του η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θα φτάσει στη μέγιστη έκτασή της.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΜΑΡΚΙΑΝΗ
➤ ΚΛΗΜΗΣ
➤ ΤΙΤΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 27 Ιανουαρίου 2019