Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος το θέμα της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας.


Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου, στην πρώτη Συνεδρία της για τον μήνα Ιανουάριο...

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Δεκεμβρίου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 482 άτομα και ειδικότερα:

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (UEFA C) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 σε ξενοδοχείο της Παραλίας Πιερίας, με τη συμμετοχή σαράντα πέντε (45) νέων υποψηφίων προπονητών και προπονητριών Ποδοσφαίρου (41 άνδρες, 4 γυναίκες), ξεκίνησε η σχολή της ΕΠΟ, για την απόκτηση διπλώματος UEFA C.

3ο Τουρνουά Παίδων Τάκης Σφήκας

Διεξήχθη την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, το 3ο Τουρνουά Παίδων Τάκης Σφήκας.

4η Επιστημονική Ημερίδα από το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Νομού Πιερίας.

Ρίψη αλατιού & θαλασσινού νερού για την αντιμετώπιση του παγετού σε όλο το οδικό δίκτυο


Δήμος Κατερίνης: Ρίψη αλατιού & θαλασσινού νερού για την αντιμετώπιση του παγετού σε όλο το οδικό δίκτυο - Κλειστά και αύριο Τετάρτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων – τηλεφωνική κλήση για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στο 11123.

«Έρευνα σε εξέλιξη για οικονομική απάτη και παρατυπίες στην Ελλάδα στην παροχή τροφίμων σε πρόσφυγες με χρήματα της ΕΕ»

 Η ΕΕ απαντά στην καθ' έξιν προσπάθεια φίμωσης του Τύπου από την κυβέρνηση στην Ελλάδα: «Έρευνα σε εξέλιξη για οικονομική απάτη και παρατυπίες στην Ελλάδα στην παροχή τροφίμων σε πρόσφυγες με χρήματα της ΕΕ» - απάντηση σε Εύα Καϊλή και Ανδρέα Λοβέρδο με αφορμή την στοχοποίηση ΜΜΕ.

Ανοιχτό για τη διανυκτέρευση αστέγων το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα


Ανοιχτό για διανυκτέρευση των αστέγων που το επιθυμούν παραμένει το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, απέναντι από το Λευκό Πύργο)...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ενημερώνουμε ότι λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δίου – Ολύμπου, με τον σχηματισμό παγετού από τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες, η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες καθίσταται δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κατερίνης : Κλειστά αύριο Τετάρτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ

Δήμος Κατερίνης: Κλειστά αύριο Τετάρτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στην Κατερίνη!

Κλειστά και αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κατερίνης.

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου πανηγύρισε μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Λόφου Πιερίας.

Το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Κατερίνη

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης καλωσορίζει το νέο έτος φέρνοντας στην πόλη μας το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, δίνοντας το καθιερωμένο ραντεβού της με το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφίας: τους νέους Έλληνες μικρομηκάδες.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σας πληροφορούμε ότι η Υποεπιτροπή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την χώρα...

Ποιοι δρόμοι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες:

Ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας για το ποιοι δρόμοι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες:

Κλειστό και σήμερα το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για τα μαθήματα.

Μετά και το σημερινό επιτόπιο έλεγχο των εγκαταστάσεων του ΑΤΕΙ-Θ, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε για την Τρίτη 08-01-2019 την αναστολή αποκλειστικά και μόνον των μαθημάτων.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ “EXPRESS” ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0

Ασταμάτητες παραμένουν οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς κέρδισαν και στο ντέρμπι κορυφής την ομάδα της Νίκης Αιγινίου...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

871 - Ο στρατός του Ουέσσεξ με επικεφαλής τον Αλφρέδο νικά τους Βίκινγκ στη μάχη του Ασντάουν.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΓΑΘΩΝ
ΔΟΜΝΙΚΗ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
ΚΕΛΣΟΣ
ΠΑΡΘΕΝΑ