Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Ούτε για δείγμα οι Webcam...

Πιο εύκολα βρίσκεις σήμερα... πετρέλαιο, παρά μία Webcam!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ από την ΕΠΣ Πιερίας.

Σας ενημερώνουμε πως με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τα αθλητικά σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με κρατική εντολή.

Επιτροπή αγώνα αυτοαπασχολουμένων και μικρών ΕΒΕ Πιερίας - Ανακοίνωση

«Η επιτροπή αγώνα αυτοαπασχολουμένων και μικρών ΕΒΕ Πιερίας ζητά άμεσα μέτρα στήριξης για όλους τους αυτοαπασχολούμενους εμπόρους και επαγγελματίες, με προτεραιότητα όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ.

Οι Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προσφέρουν 100.000 ευρώ για την αγορά υγειονομικού υλικού.

Σημαντική πρωτοβουλία από την ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) που προσφέρει από τις συνδρομές των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προς την Ομοσπονδία, 100.000 ευρώ για την αγορά υγειονομικού υλικού.

Μειώθηκαν οι βασικοί δείκτες εγκληματικότητας το πρώτο δίμηνο του 2020

Λιγότερες οι ληστείες, οι κλοπές - διαρρήξεις και οι κλοπές τροχοφόρων σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019.

ΚΑΛΕΣΜΑ AΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ "ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ"

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 ηλεκτρονικά διά περιφοράς

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, διά περιφοράς, τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, στις 12 το μεσημέρι.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας - Μένουμε δυνατοί - Δυναμώνουμε τη φωνή μας!

Η κυβέρνηση δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί ακόμα και την πανδημία προκειμένου να προωθήσει την στρατηγική του κεφαλαίοι για την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

286 – Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός ανακηρύσσει τον Μαξιμιανό συναυτοκράτορα με το βαθμό του Αυγούστου και του δίνει τον έλεγχο των δυτικών επαρχιών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΓΕΡΟΝΤΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΔΗΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 1 Απριλίου 2020