Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει την εκπαίδευση αντιμέτωπη με πάρα πολλά προβλήματα για τα οποία η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επιβάλλεται να δώσει λύσεις.

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2020 - Κάλεσμα για συμμετοχή

Καλούνται οι Έφεδροι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες να συμμετάσχουν στην διαγωνιστική άσκηση "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2020" που θα διεξαχθεί από τις 3 έως 5 Απριλίου 2020, ο τόπος και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Η Κύπρος, φίλες και φίλοι, δεν είναι μόνη». Αλλά F-16 δεν στείλαμε...


Το μήνυμα ότι η Κύπρος, δεν είναι μόνη της απέναντι στις απειλές της Τουρκίας, έστειλε από την Λευκωσία ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στη συνάντηση του με τον Κύπριο ομόλογο του.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. Πιερικός, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον Βασίλη Τσακιρίδη, δάσκαλο προς τον πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας.

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ UEFA «Grassroots Week, Hello Football Friend» ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.)

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο...

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ» για δημοσιεύματα περί "επικίνδυνων" αδέσποτων ζώων.

Το τελευταίο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου της πόλης μας, δημοσιεύματα περί "επιθέσεων" αδέσποτων σκύλων σε πολίτες και σκύλων και που η παρουσία τους υποτίθεται "τρομοκρατεί" τον κόσμο.

Ο Δήμος Κατερίνης κατεβάζει παράνομες πινακίδες

Στη φωτογραφία που μας έστειλε ο Δήμος Κατερίνης, βλέπετε υπαλλήλους του Δήμου να κατεβάζουν παράνομη πινακίδα (όπως αναφέρει το δελτίο τύπου), από κολόνα, μια διαφημιστική πινακίδα για εκδήλωση στην οποία ήταν συνδιοργανωτής ο Δήμος Κατερίνης...

Επιτυχίες των παλαιστών του Αρχέλαου Κατερίνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Ένα Χρυσό, δύο Χάλκινα, μια τέταρτη θέση και μια πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Ανοικτή επιστολή Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιου Μανώλα για τα οικονομικά του Δήμου.

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες

Βασική προεκλογική υπόσχεσή μας ήταν Όλα στο φως. Αυτό θα το τηρήσουμε σε όλη τη διάρκεια της Δημαρχιακής θητείας μας.

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

1) Κυριακή 06/10/2019: Αγ. Αποστόλοι (320 μ.)-Αγ. Τριάδα (420 μ.)-Παλιά Βροντού (400 μ.). Για όλη την οικογένεια.

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας. 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 8-10 Νοεμβρίου ΜΠΙΤΟΛΑ (Μοναστήρι) – ΟΧΡΙΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας διοργανώνει τριήμερη εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης...

Δήμος Κατερίνης : Έως 31 Δεκεμβρίου 2019 η προθεσμία για ένταξη στην ευνοϊκή ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων, για οφειλές προς τον Δήμο Κατερίνης παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Στη ρύθμιση υπάγεται το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών έως και 29-11-2019.

«Η Γυναίκα το κλειδί της Ανάπτυξης» - Βραβεύσεις Γυναικών Ηγετών Επιχειρήσεων και Κοινωνικής Προσφοράς.

Μια υψηλού επιπέδου βραδιά διοργανώθηκε από το Who is Who, της Βίβλου διαπρεπών Ελλήνων και τον εκδότη, κο Δημήτρη Γκόρη, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στο Σύνταγμα.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών...

Κάλεσμα στην Πανμακεδονική συγκέντρωση την Τετάρτη 9 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη.

Με αγώνες τιμούμε την παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας.

Επιτυχίες αθλητών της Πιερίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Περήφανη η Πιερία με τις επιτυχίες των αθλητών αγωνιστικής αναρρίχησης του Rock School Climbing Wall στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων.

ΣΚΛΗΡΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 5-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Βαριά ήττα με σκορ 5-1 υπέστη ο Δίας Δίου στην Τσαριτσάνη από τον τοπικό Οικονόμο στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής και πρώτη για τον Δία μακριά από την Πιερία.

Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή σημαιοφόρων στα Δημοτικά σχολεία.

Εν όψει της θεσμοθέτησης νέου πλαισίου επιλογής σημαιοφόρων, καλούνται οι δημόσιες και ιδιωτικές σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να μη προβούν σε επιλογή σημαιοφόρων...

Υποβολή αιτήσεων για ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης

Αν είσαι νέος 16 - 23 ετών με καταγωγή ή διαμονή στο Δήμο Κατερίνης, τότε στις 29 - 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος του πιο δημιουργικού νεανικού Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δημοτική παράταξη Δίου-Ολύμπου "Προοπτική" για το Δ.Σ. της 24/9/2019

Στις 24-09-2019 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ με 26 θέματα. Πριν αρχίσει η συζήτηση των τακτικών θεμάτων είθισται να γίνονται ερωτήσεις προς τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους συμβούλους που κατέχουν θέσεις διοικητικές για προ ημερησίας θέματα.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0
(25-15, 25-15, 25-11)

Επικοινωνία με την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

Όσα από τα Μέλη ή τους Φίλους της Ένωσης επιθυμούν ιδιαίτερη συνεργασία ή συνδιοργάνωση σε κάποια Εκδήλωση ή Δράση τους με την Ένωση, θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώνουν το Δ.Σ. της Ένωσης για την σχετική έγκριση.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1406 - Γαλλικά στρατεύματα αποτελούμενα από 1.000 οπλισμένους άνδρες αποβιβάζονται στο Τζέρσεϊ και μάχονται εναντίον 3.000 υπερασπιστών.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΒΑΚΧΟΣ
ΣΕΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 7 Οκτωβρίου 2019