Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Καλό βράδυ από την Κατερίνη...


ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ-2η εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας


Την Τετάρτη 20-4-2016 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ τάξης του Γυμνασίου Κορινού επισκέφτηκαν το ΤΕΙ Κατερίνης, στα πλαίσια της «2ης εβδομάδας Επιστήμης και Τεχνολογίας», η οποία διοργανώθηκε από το Τμήμα Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Το φεγγάρι αυτή την ώρα στην Κατερίνη

Το φεγγάρι αυτή την ώρα στην Κατερίνη

ΕΦΕΤ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ



Στον ετήσιο προγραμματισμό του για τους ελέγχους στα τρόφιμα, ο ΕΦΕΤ προβλέπει την εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο του Πάσχα με κύριο γνώμονα να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών από κινδύνους αλλά και τα συμφέροντά τους από πρακτικές υπονόμευσης.

ΕΦΕΤ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΩΝ


Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές, τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης καθώς και με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α') που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντων τα οποία, ενώ επισημαίνονται ως Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, είναι στην πραγματικότητα σπορέλαια τεχνητά κεχρωσμένα, αγνώστου προέλευσης.

Σύλλογος Πολυτέκνων Πιερίας.

Σύλλογος Πολυτέκνων Πιερίας.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας που προήλθε από τις εκλογές στις 12 Μαρτίου 2016:

Διακοπή νερού

Η ΔΕΥΑ Κατερίνης ανακοινώνει ότι, στις 22 Απριλίου ημέρα Παρασκευή, κατά τις ώρες 23:55 μ.μ.έως 08:00 π.μ., θα υπάρχει διακοπή νερού στις οδούς Ζαλόγγου, Σκρά, Εθνικής Αντίστασης, Κίτρους, Φλέμιγκ, Τσακάλωφ, Κρέσνας, από Ζαλόγγου έως Σαρανταπόρου, 16ης Οκτωβρίου και πέριξ των οδών αυτών, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για την αντικατάσταση κεντρικής βάνας επί της οδού Ζαλόγγου και Σκρα γωνία

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2016 ΚΊΝΗΣΗ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος :

•        Το Σάββατο Λαζάρου 23 Απριλίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Β΄ Κοιμητηρίου Κατερίνης.

•        Την ίδια ημέρα, 6.00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κατερίνης.

•        Την ίδια ημέρα, 8.00 το βράδι, θα ομιλήσει σε Σύναξη Νέων στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος».

Αναγέννηση Σβορώνου-Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη 2-1 HD B' Πιερίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο του αγώνα:


Διοργάνωση Ανοιχτού Τουρνουά Σκάκι στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού- Δηλώστε Συμμετοχή

Διοργάνωση Ανοιχτού Τουρνουά Σκάκι στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού- Δηλώστε Συμμετοχή

ΚΚΕ Πιερίας: Ανακοίνωση για το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967


Σήμερα, 49 χρόνια μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ηςΑπριλίου 1967, διδασκόμαστε, τιμάμε τους αγωνιστές, τα θύματα της χούντας. Τιμάμε τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όλους όσοι στάθηκαν όρθιοι και αλύγιστοι στα κρατητήρια, στα βασανιστήρια του ΕΑΤ - ΕΣΑ, στις φυλακές και τις εξορίες.

Ανακατασκευή τμήματος του τοίχου περιτοίχισης, του γηπέδου της ΑΕ Ποντίων


Στην συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, εντάσσεται η ανακατασκευή τμήματος 47 μέτρων του τοίχου της περιτοίχισης του γηπέδου της ΑΕ Ποντίων, με οπλισμένο σκυρόδεμα, από τις υπηρεσίες της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων.

Επιτάφιος στον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέτρα Ολύμπου

Την  Μ.Παρασκευή 29/04/2016 και ώρα 10:30 π.μ,στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στις παλαιές εγκαταστάσεις του Ψ.Ν.Π.Ο, θα γίνει η αποκαθήλωση και η περιφορά του επιταφίου εντός του χώρου του παλαιού Νοσοκομείου της Πέτρας Ολύμπου.
Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν θα διατεθεί λεωφορείο, η εκκίνηση του οποίου θα γίνει από την κεντρική πλατεία Κατερίνης στις 10:00 π.μ.

ΦΙΛΙΚΌ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ

Μετά την μεγάλη της νίκη επί της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ και την πρόκρισή της στον  τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ,η ΠΥΔΝΑ στα πλαίσια της απογευματινής προπόνησης θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Πλαταμώνα την Παρασκευή 22-4-2016 στις 17:00 στο γήπεδο του Κίτρους. Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΠΥΔΝΑΣ θα δώσει 2ήμερο ρεπό στους παίκτες  καθόσον δεν θα αγωνιστούν  την Κυριακή κόντρα στον ΦΩΚΙΚΟ .

Από τον «Ηράκλειτο» Νέας Εφέσου Πιερίας. ΤΟ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών (οδός Β. Σοφίας 22) μουσική εκδήλωση με θέμα «Άξιον Εστί» από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος  (Πιερία).

ΑΡΘΡΟ Αντώνη Ζαρκανέλα - Ο Γραμματέας του ΚΚΕ και η ένοπλη εξέγερση που είχε προαποφασιστεί

ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Μία ανατριχιαστική και ανακουφιστική παραδοχή
Αντώνη Ι. Ζαρκανέλα
π. Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης

της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Ο Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας  βρέθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο Λιτόχωρο, Πιερίας για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και τα 70 χρόνια από την «μάχη»(!) στο Λιτόχωρο.

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα 21 Απριλίου 2016