Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η αχαριστία αποτελεί διαχρονικό φαινόμενο μιας απαίσιας και απαράδεκτης συμπεριφοράς του ευεργετημένου έναντι του ευεργέτη του. Θα μπορούσε ίσως να χαρακτηρισθεί ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα του ανθρώπου.

Πορεία μνήμης στο Πισοδέρι. (ΒΙΝΤΕΟ)

18/10 Πορεία μνήμης στο Πισοδέρι. Πορεία απόστασης 7 χιλιομέτρων μέσα στο δάσος από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας έως το Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πισοδερίου. Σε ανάμνηση της μεταφοράς της κεφαλής του Παύλου Μελά.

Νίκησαν για τον Σωκράτη! - Αρχέλαος Κατερίνης - Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης: 25-24 Πρωτάθλημα χάντμπολ Α2.

Σε λίγο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ρεπορτάζ, φώτο, βίντεο και δηλώσεις από ένα συναισθηματικά φορτισμένο αγώνα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ»: Με την συναυλία – αφιέρωμα ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ συνεχίστηκαν χθες το βράδυ τα ΛΒ’ Πάτρια.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ «ΛΙΚΝΟΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ»


Την  Τρίτη 8/10/2019 στο κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας  στην Κατερίνη  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με στελέχη της τράπεζας και του ινστιτούτου "Λίκνο των Μουσών".

Ανακοίνωση – Κάλεσμα της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ.

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Τρίτη 22 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ. στο Σιντριβάνι - Πλατάνι.

Απάντηση (χάσαμε τον λογαριασμό από τις απαντήσεις εκατέρωθεν...) του κ. Λαγδάρη στον κ. Μανώλα. Πάρτε ένα τηλέφωνο ή κλείστε ένα ραντεβού να τα πείτε βρε παιδιά!


Κύριε Δήμαρχε,

Φαίνεται ότι εκτός από την ταύτιση των απόψεών μας στο ότι «οι συνδημότες μας διαθέτουν νοημοσύνη και κρίση»...

Όλη η αλήθεια γύρω από το BREXIT

*Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί τμήμα της Εισήγησης του Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, στην 6η Σύνοδο του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

202 π.Χ. – Β΄ Καρχηδονιακός Πόλεμος: Οι ρωμαϊκές λεγεώνες με επικεφαλής τον Σκιπίωνα τον Αφρικανό νικούν στη μάχη της Ζάμας τον Αννίβα, αρχηγό του στρατού της Καρχηδόνας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΙΩΗΛ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
ΦΗΛΙΞ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 19 Οκτωβρίου 2019