Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

"Δυναμική" η συμμετοχή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας στον 5ο Δρόμο Αλληλεγγύης. (ΦΩΤΟ)

"Πρωταθλήτρια" η Τροχαία Κατερίνης στον 5ο Δρόμο Αλληλεγγύης! (ΦΩΤΟ)

Βραβεύτηκαν οι άντρες της Τροχαίας Κατερίνης για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του 5ου Δρόμου Αλληλεγγύης της ενορίας Αγίου Χαραλάμπου Κατερίνης.

Ρεκόρ συμμετοχών στον 5ο Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης της Ενορίας του Αγίου Χαράλαμπου Κατερίνης.

1000 δρομείς κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στον 5ο Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης της Ενορίας του Αγίου Χαράλαμπου Κατερίνης συνολικής απόστασης 5 χιλιομέτρων.

Πρώτη στις τέχνες, πρώτη και στα γράμματα - Πρωτιά του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Η μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Ισμήνη Νεκταρία Μπίντα εισάγεται πρώτη στο τμήμα Ιστορίας και αρχαιολογίας Θεσσαλονίκης με 19.026 μόρια, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τη μουσική δεν αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη υψηλών στόχων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Κατερίνης, που είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μία επιτυχία, η οποία συνιστά δύναμη ελπίδας και πηγή δημιουργίας για τον τόπο. Στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή εύχομαι στα παιδιά μας, να πορευτούν με θέληση, αισιοδοξία και όραμα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει την βαθειά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του ιατρού Νίκου Ζαιρε, ενός εξαιρετικού επιστήμονα και ανθρώπου.

 

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι σήμερα Δευτέρα 27-8-2018, μετά τις 17:30 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δεκαεννέα έργα πρασίνου στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την ένταξη στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 19 έργων πρασίνου ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η «παράσταση» Τσίπρα στην Ιθάκη!

*Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας

Πέρασε μια εβδομάδα από την απέλπιδα και αγωνιώδη προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει την ατζέντα της σκληρής πραγματικότητας.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Τοπική Κοινότητα Κονταριώτισσας, της 30.08.2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00...

Το Λιτόχωρο τραγούδησε για την Πανσέληνο... Με τις μελωδίες του Λευτέρη Κογκαλίδη

Ένα μουσικό πρόγραμμα με τη μορφή ραδιοφωνικής εκπομπής, απόλαυσαν οι θεατές – ακροατές, στην εκδήλωση για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 στο Ανοιχτό Θέατρο Λιτοχώρου, με μουσικές επιλογές του Λευτέρη Κογκαλίδη.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης διοργανώνει στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου συναυλία με την Camerata Academica Katerini.

Τρεις σημαντικοί φορείς του πολιτισμού, της τέχνης και της μουσικής της Κατερίνης θα συμπράξουν την Τετάρτη 29 Αυγούστου για μια συναυλία ξεχωριστή η οποία θα έχει στο επίκεντρο τη σοβαρή μουσική. Το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης διοργανώνει στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου συναυλία με την Camerata Academica Katerini.

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου

Παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι καθημερινά εξυπηρετούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου, υλοποιούνται συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης, από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Νομού Πιερίας.

Η Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, εξαιρετικού ιατρού παθολόγου και ανθρώπου, του Νίκου Ζαιρέ.

Ο τομεάρχης Υγείας, Δημήτρης Γ. Δένης.

Κλήση σε Συγκέντρωση Παρατηρητών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Αγαπητοί Φίλοι.Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ευχάριστο σε όλους τους ενεργά συμμετέχοντες αλλά και στους φιλάθλους. Αποτελεί χρέος όλων μας η γνώση των κανονισμών και η ενημέρωση.

Δήμος Κατερίνης: Ένταξη & χρηματοδότηση από το Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών στην Τ.Κ. Παραλίας

Tη θετική εξέλιξη ένταξης και χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «Συμπληρωματικά έργα προστασίας διαβρούμενων ακτών Τ.Κ. Παραλίας Δήμου Κατερίνης» από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Με την πανσέληνο του Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο πάρκου Λιτοχώρου

Γιορτάζουν σήμερα:


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

410 - Μετά από τρεις ημέρες λαμβάνει τέλος η λεηλασία της Ρώμης από τους Βησιγότθους.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 27 Αυγούστου 2018