Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Όταν είσαι χλιαρός...


Νέα μείωση της διαφοράς ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία δείχνει η δημοσκόπηση της Kapa Research που παρουσιάζει αύριο η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής".

Ανάβουμε τις φωτιές, τον ξυλόφουρνο και πετάμε τα πρώτα αερόστατα! Να είστε όλοι εκεί!

Αύριο, Κυριακή, στις 17:00 η τελική πρόβα εθελοντών του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στον Καπνικό Σταθμό. Ανάβουμε τις φωτιές, τον ξυλόφούρνο και πετάμε τα πρώτα αερόστατα! Να είστε όλοι εκεί!

Γερμανικά τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου Leopard φέρνουν στην κατεχόμενη Κύπρο οι Τούρκοι


Σε μια "επιθετική" κίνηση προχωράει η Τουρκία φέρνοντας στην κατεχόμενη Κύπρο γερμανικά τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου Leopard όπως αποκαλύπτει η "Σημερινή".

Κάποιος να... ξυπνήσει το Υπουργείο Εξωτερικών!


Τραγελαφικά έως δραματικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες και για πολλοστή φορά στην Βόρεια Ήπειρο με τις αλβανικές αρχές να προκαλούν, να εκφοβίζουν, να τρομοκρατούν και να συλλαμβάνουν Έλληνες.

Νίκος Μακρίδης: Αξίζει να επισκεφτείτε το "Πάρκο των Χρωμάτων"

Κάλεσμα και ευχές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή για την Κατερίνη" και δημοτικού συμβούλου Νίκου Μακρίδη:

Για το ιδεολόγημα των τριών "Μακεδονιών" των Σλαβομακεδόνων

Τον τελευταίο χρόνο άκουγα και διάβαζα από πολλούς (πολιτικούς, δημοσιογράφους κτλ) να υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με την συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1913 η Μακεδονία μοιράστηκε σε τρεις χώρες με την Ελλάδα να έχει το 51%, την Γιουσκοσλαβία το 38%, την Βουλγαρία το 10% .

Εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών σε οικία στην Κατερίνη

Σε συνέχεια χθεσινού Δελτίου Τύπου για τη σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ανακοινώνεται...

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ! ΚΑΝ’ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!

Ενημερωτική εκδήλωση σε Δημοτικά Σχολεία Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυάς, με θέμα την ανακύκλωση, διοργανώνουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ομάδες Εθελοντών, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, από τις 11 – 14 Δεκεμβρίου 2018.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Νοέμβριο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Νοεμβρίου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 525 άτομα και ειδικότερα:

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιεί αύριο η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Αύριο Κυριακή στις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο των Εσπερινών Κηρυγμάτων στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως, θα ομιλήσει ο π. Αντίπας Αγιορείτης με θέμα: «Άγιος Αμφιλόχιος ο εν Πάτμω. Ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας»

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11-12-2018

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 11-12-2018 και ώρα 15:10 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Δήμος Κατερίνης: Σήκωσε αυλαία το Εντυπωσιακό Πάρκο των Χρωμάτων! (ΦΩΤΟ)

Αυλαία σήκωσε χθες το βράδυ το Πάρκο των Χρωμάτων του Δήμου Κατερίνης, με εντυπωσιακή προσέλευση δημοτών και επισκεπτών, ατόμων όλων των ηλικιών και μία λαμπερή γιορτή πλημμυρισμένη με χρώματα, γεύσεις, μουσικές και κλίμα Χριστουγέννων.

428.470 ευρώ στα σχολεία της Πιερίας για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών

Κατανοµή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2018, σε όλους τους Δήµους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους.

Το πρόγραμμα του "Πάρκου των Χρωμάτων" σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν το Πάρκο των Χρωμάτων ξεκινούν στις 12:00 με ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο party με animateur, ξυλοπόδαρους, μάγους, μπαλονοκατασκευές και ζαχαρωτά...

Η ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

877 - Ο Λουδοβίκος ο Τραυλός (γιος του Κάρολου του Φαλακρού) στέφεται βασιλιάς της Δυτικής Φραγκίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΠΑΤΑΠΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2018