Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

«Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - κ.Πρωθυπουργέ άλλα λέγατε κι άλλα κάνετε…

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος *

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ

Συμμεριζόμενος τις συνθήκες εκτάκτου ανάγκης που διέρχεται η χώρα εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων προβληματίστηκα για την αποστολή της συγκεκριμένης επιστολής την παρούσα χρονική στιγμή.

Πώς θα σωθεί το έθνος;

Του Γ.Σ. Κανταρτζή

Πολλές παραδοσιακές αξίες στις ημέρες μας έχουν απαξιωθεί και ποδοπατούνται βάναυσα. Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και ο θεσμός της οικογένειας, που, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες, βάλλεται από παντού. Το θέμα της οικογένειας είναι από τα πιο φλέγοντα, επειδή αυτή αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας.

Η ανατρεπτική "άποψη" ενός επιστήμονα που χρησιμοποιεί στοιχεία επισήμων φορέων

Μεταφέρει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος *


Ομολογώ ότι ΔΕΝ προσυπογράφω το πλήρες μακροσκελές, εντυπωσιακά και ανατριχιαστικά ανατρεπτικό κείμενο του Dr. Joseph Mercola που δημοσιεύθηκε χθες, 16 Σεπτεμβρίου, γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα.

Αρνητικό το κλίμα για την κυβέρνηση σε νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας - Δυσαρέσκεια για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Prorata, οι πολίτες κρίνουν αρνητικά την κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού, τον τουρισμό, τα σχολεία κ.α.

Αστυνομική επιχείρηση σε (10) χώρες, υπό το συντονισμό της Europol και της Eurojust, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην Ευρώπη

Από τη χώρα μας συμμετείχε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Συνελήφθησαν συνολικά (20) άτομα, από τα οποία (2) στη χώρα μας.

Στην Γαλλία γίνεται, στην Ελλάδα;

Η "Σχολή των Αθηνών" κοσμεί το γαλλικό κοινοβούλιο και όπως αναφέρει ο Γάλλος Πρόεδρος της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης: «οι βουλευτές δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγνοήσουν ότι νομοθετούν υπό το βλέμμα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη».

«Μικρότερες» λόγω κορωνοϊού αλλά ίδιας σημασίας οι εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος φέτος στην Κατερίνη

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (16 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια κάνναβης.

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε παιδιά που προπονούνταν στο Κατσάνειο

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (6) ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση επίθεσης σε αθλητικό χώρο. Στο πλαίσιο αναζήτησης των ατόμων, συνελήφθησαν (2) εκ των ανωτέρω.

Καταγγελίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο στρατός μας στήνει σκηνές για τους μετανάστες στη Λέσβο

Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο στρατός μας στήνει σκηνές για τους μετανάστες στη Λέσβο. Αγανακτισμένοι οι στρατιωτικοί μας, σύμφωνα με την Π.Ο.Ε.Σ. τους δίνουν ζεστά νερά, τους ταΐζουν αφού φάνε οι μετανάστες, δουλεύουν νυχθημερόν.

Τελικά τον καλωσόρισε...

Δεν ξέρουμε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αποκάλεσε, Μακεδόνα ή βόρειο Μακεδόνα πρωθυπουργό, αλλά τελικά καλωσόρισε τον Ζόραν Ζάεφ στην επίσκεψη του στη χώρα μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1111 – Ο Αλφόνσος Ζ΄ στέφεται βασιλιάς της Γαλικίας.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ηλιοφάνεια αλλά και συννεφιά θα έχει σήμερα η Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2020