Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Δήμος Κατερίνης – Δημοτικό Ωδείο: Μελωδίες με «όχημα» το ταλέντο των μαθητών

Με δύο μαθητικές συναυλίες συνεχίστηκε η ατζέντα των μουσικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Δημήτρης Καζάκης από την Κατερίνη: "Πρωταρχικός στόχος η επιβίωση της Πατρίδας, του Λαού και του Έθνους μας"

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη που μίλησε χθες το βράδυ στην Κατερίνη στο πνευματικό κέντρο "ΕΚΑΒΗ". Σύντομα θα ανέβει σε βίντεο ολόκληρη η ομιλία του κ. Καζάκη.


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ (ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ)


Αλλάξαμε όλοι μαζί, όσα μας είχαν δεδομένα,
Την ιστορία μας, τιμάμε, κι’ όλα τα πεπραγμένα.
Τώρα δικούς μας, βάζουμε, κανόνες στη ζωή μας,
Κανέναν δεν αφήνουμε, να πνίξει την κραυγή μας.

Συνάντηση του Προέδρου και στελεχών του Ε.ΠΑ.Μ. με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Στο πλαίσιο Πανθεσσαλικής περιοδείας του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. κ. Δημήτρη Καζάκη, στις 30/5/2018 και ώρα 2 μ.μ. στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρόντων από την πλευρά του δικηγορικού συλλόγου Βόλου...

Επιστολή-Κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου για το Συλλαλητήριο της Κατερίνης

Πρός
Τόν Ἱερό Κλῆρο καί τό Χριστεπώνυμο Πλήρωμα
τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας

Αγαπητοί μου,

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Μακεδονίας είναι εξαιρετικά ανησυχητικές. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με εγρήγορση και χωρίς εφησυχασμό.

Δήμος Κατερίνης - «ΤΕΝ - ΤΕΝ RUN 2018» στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου: Τα αποτελέσματα του αγώνα


ΕΣΕΠ - ΟΑΕΕ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ OAEE Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ενωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιεριας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 7,30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης - Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας

Με μοναδικό στίγμα την αγάπη μας για την Ελλάδα και την απόφαση σύσσωμου του Ελληνικού λαού να μην παραδώσουμε αυτό που οι πρόγονοι μας απέκτησαν με θυσίες...

Tακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές του ΣΕΠΕ Ν. Πιερίας την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Η τακτική Γ.Σ. του Συλλόγου μας και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Θεματική Εβδομάδα Γυμνασίου Περίστασης Πιερίας Σχολικού έτους 2017-2018 - Ευχαριστήριο.

Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στους φορείς οι οποίοι, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της σχολικής μας κοινότητας και με την ενεργό παρουσία τους στο σχολείο...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα ημέρα Δευτέρα 4 Ιουνίου θα υπάρχει διακοπή νερού από τη 13:30 μ.μ μέχρι τις 17:00 μ.μ το απόγευμα...

Ορκωμοσία των οπλιτών της 2018 Γ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ».

Ανακοινώνεται ότι την 8 Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ», στο Λιτόχωρο...

ΕΡΑ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ -ΕΚΛΟΓΕΣ 7-6-18

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, με τα σωματεία μέλη της συμμετέχει στην ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 19.30 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) παρατείνει μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, την προθεσμία υποβολής της σχετικής αίτησης όσων επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα Εθελοντών του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018.

Εκπαιδευτική δράση της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας - Ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη στο 13ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Κλιμάκιο της Δ/νσης Δασών Πιερίας αποτελούμενο από τους Μπατσαρά Άννα, Δασοπόνο-Παιδαγωγό και Γραμματικόπουλο Ιωάννη, Δασοφύλακα πραγματοποίησαν στις 01-06-2018 επίσκεψη στο 13ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης...

Αναβολή Ημερίδας Κοστολόγησης από Επιμελητήριο Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η ημερίδα με θέμα: «Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας», που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, λόγω του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο οποίο θα συμμετέχει το Επιμελητηρίου Πιερίας ως φορέας του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας της Πιερίας.

Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητά μας παιδιά,

Στην τελική ευθεία του μαραθωνίου, για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα - Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Δήμος Κατερίνης - «ΤΕΝ - ΤΕΝ RUN 2018» στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου: Με νέο ρεκόρ συμμετοχών η αθλητική γιορτή της άνοιξης

Οργανωτική, αγωνιστική επιτυχία, καθώς και υποδειγματική για μία ακόμη χρονιά φιλοξενία των κατοίκων συνέθεσαν το τρίπτυχο της επιτυχημένης διεξαγωγής χθες Κυριακή 03 Ιουνίου, του αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ - ΤΕΝ RUN 2018»...

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Γ.Σ ΣΕΠΕ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ - 87ΗΣ ΓΣ ΔΟΕ

Το τέλος της συνδικαλιστικής χρονιάς 2017-2018 βρίσκει το χώρο της εκπαίδευσης αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία σε βαθύτατη κρίση. Οι μνημονιακές πολιτικές της σκληρής λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, και έχουν επιβάλει η τρόικα και οι δανειστές, συνεχίζοντας την πολιτική που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλίμα.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ζητά συγνώμη από τους πολίτες της 75ης διανομής «Χωρίς Μεσάζοντες»

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η 75η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” στην οδό Φλέμινγκ, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης.

96η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1411 - Ο βασιλιάς Κάρολος ΣΤ΄ της Γαλλίας χορηγεί το μονοπώλιο της ωρίμανσης του τυριού ροκφόρ στους κατοίκους του Ροκφόρ-συρ-Σουλζόν.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 4 Ιουνίου 2018