Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητά μας παιδιά,

Στην τελική ευθεία του μαραθωνίου, για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα - Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Σε ένα σύγχρονο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον η επένδυση στη γνώση και η χάραξη μίας δημιουργικής - μαχητικής αναζήτησης μπορεί να οδηγήσει σε ένα ελπιδοφόρο αύριο, μέσω της κατάκτησης νέων κορυφών και υψηλών οραμάτων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις παρότι αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν συνιστούν μονόδρομο, καθώς η επιτυχία απαιτεί διαρκείς αγώνες με προσήλωση για το καλύτερο.

Στο δύσκολο και απαιτητικό δρόμο, τον οποίο καλείστε να διανύσετε χρειάζεται ηρεμία, συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητές σας. Η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη σε εσάς. Να γνωρίζετε ότι, για όλους εμάς αποτελείτε πρότυπα δημιουργικότητας και αισιοδοξίας. Οπλιστείτε με θέληση και υπομονή, για την επίτευξη των στόχων σας.

Εύχομαι επίσης με την ευκαιρία, καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια και μοιράζονται τις αγωνίες σας.

Σας εύχομαι από καρδιάς να ανταμειφθούν η μελέτη και οι κόποι σας.

Καλή επιτυχία!

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης