Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Μετά την ανακοίνωση για την έναρξη των προπονήσεων στην Γ΄ Εθνική, η ομάδα μας προχώρησε άμεσα στην οργάνωση της επιστροφής στην ενεργό δράση.

Διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας

 

Ημερίδα Darwin Day 2021

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με το Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου (Παν. Κρήτης) και το Πειραματικό Λύκειο Ρεθύμνου (Παν. Κρήτης)...

Παράγοντες διάσωσης του ελληνικού στοιχείου επί τουρκικής κυριαρχίας - Ο Ρήγας Φεραίος και ο ρόλος της Γαλλικής Επανάστασης (3ο μέρος)

Γράφει ο Παναγιώτης Αλεκάκης *

Έτσι, ο Ρήγας την επόμενη κιόλας χρονιά, το 1797, ανέπτυξε μεγάλη εκδοτική και συνωμοτική δραστηριότητα: τύπωσε τη «Χάρτα της Ελλάδος»...

Αφήστε τα παιδιά μας να ανασάνουν ξανά...

ΚΟΒ ΥΓΕΙΑΣ Τ.Ο ΠΙΕΡΙΑΣ: Περί ευθυνών ο λόγος…

Από την αρχή της πανδημίας το Κόμμα μας πήρε ξεκάθαρη θέση ως προς τους τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά και ως προς τις ευθύνες για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας.

Δήμος Κατερίνης: Από αύριο στην Ανδρομάχη (Εμποροπανήγυρη) η διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA

Διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» θα πραγματοποιηθεί για τον Δήμο Κατερίνης ως εξής:

Νέα τιμητική διάκριση στον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του International Journal of Innovative Research in Engineering απένειμε μία έδρα στην 16-μελή Συντακτική Επιτροπή του Επιστημονικού Περιοδικού στον συμπατριώτης μας Dr Γιώργο Πιπερόπουλο...

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (Β΄ Μέρος)

Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας


Στην Τουρκία απ’ την άλλη μεριά δε συναντούμε ένα λαό καλύτερο. Μελέτες του τουρκολόγου κ. Σταθακόπουλου μας βοηθούν, να δώσουμε κάποια στοιχεία του τούρκικου λαού.

Παύλος Παυλίδης: Απάντηση για την ΔΕΥΑΚ

Παύλος Παυλίδης: 1. Περσινές μελέτες δίνονται «κατεπειγόντως» με απευθείας διαπραγμάτευση από τη ΔΕΥΑΚ με βάση τον νόμο για τον κορωνοϊό (ενώ η μία δεν έχει σχέση). 2. Τελικά, κ. Μπουσνάκη, ήταν καλός ο κ. Δρούγκας; Οι κ.κ. Κουκοδήμος και Νταντάμης συμφωνούν μαζί σας;

Συγχαρητήριο μήνυμα του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης συγχαίρει θερμά τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή ΤΖΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟ...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

303 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός διατάσσει την καταστροφή της χριστιανικής εκκλησίας στη Νικομήδεια, αρχίζοντας τον οκταετή διωγμό κατά των Χριστιανών.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλοκαιρία και σήμερα με πολύ καλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2021