Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας κατατίθενται τώρα αγωγές για τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας βρίσκονται μέλη τόσο της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης όσο και της Εργατικής Ταξικής Ενότητας...

Δηλώσεις για τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσαν για ότι έγινε σήμερα στο ΕΚΚ, η Πρόεδρος του ΕΕΚ Δέσποινα Κωνσταντίνου καθώς και η εκπρόσωπος της Εργατικής Ταξικής Ενότητας και το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ Στολτίδης Λεωνίδας.

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Επεισόδια και ένταση είχαμε σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης κατά την διάρκεια της έναρξης του συνεδρίου
(εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση) του ΕΚΚ.

ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Συμμετέχω! Ποδηλατώ για την πόλη μου! Αύριο θα είμαστε όλοι εκεί...

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχει στην μεγάλη ποδηλατοπορεία την οποία οργανώνει η Ποδηλατική από-δραση Πιερίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

«Ουαί..δι’ ου το σκάνδαλον έρχεται»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Τα πρωτοφανή σε διαστάσεις σεξουαλικά σκάνδαλα των κληρικών της Καθολικής Εκκλησίας, στρεφόμενα κατά ανήλικων ανυποψίαστων παιδιών έχουν συνταράξει τελευταία την παγκόσμια κοινότητα, καθόσον ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες τα θύματα των κακοποιηθέντων παιδιών σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου.

Απίστευτα επεισόδια και ένταση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Ένα άτομο στο Νοσοκομείο Κατερίνης κατά την ώρα των επεισοδίων, ενώ υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
 

Συνελήφθη 62χρονος στην Πιερία σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθη σήμερα (15 Σεπτεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις εγκαταστάσεις των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων στον Σβορώνο

Με την ευκαιρία της Εορτής της Αγίας Σοφίας, προστάτιδας του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περίπτερο του Ηρακλή στην ΔΕΘ.

Με φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης φωτογραφήθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του Ηρακλή στην φετινή ΔΕΘ.


Συνελήφθη 54χρονος στην Πιερία για μαστροπεία

Συνελήφθη σήμερα (15 Σεπτεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 54χρονος ημεδαπός για μαστροπεία.

Κάλεσμα της Εργατικής Ταξικής Ενότητας σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Προσπάθεια αποκλεισμού των αντιπροσώπων του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καταγγέλλει η Εργατική Ταξική Ενότητα από το συνέδριο που θα γίνει σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Το γαϊτανάκι με τις συντάξεις...

Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης

Η τύχη των συντάξεων, την περικοπή των οποίων έχει ήδη νομοθετήσει η κυβέρνηση με εντολή των δανειστών, σφραγίζει τον κομματικό ανταγωνισμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος τίμησε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος τίμησε και επιβράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

668 - Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Κώνστας Β΄ δολοφονείται στο λουτρό του στις Συρακούσες.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2018. (Δημοτικό Στάδιο)