Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Απέχουμε καθολικά από τα καθήκοντα μας από 27-04-2020 μέχρι και 04-05-2020

Σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης αποφάσισε την καθολική αποχή χωρίς κανένα πλαίσιο εξαιρέσεων των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης...

"Συναυλία εν κινήσει" σε... καρότσα φορτηγού στους δρόμους της Αθήνας


Πριν λίγες ημέρες πάντως, η κυβέρνηση απαγόρευε μεγάφωνα, περιφορές επιτάφιων και συνελάμβανε ιερείς και πιστούς...

Κρατική χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ στα πολιτικά κόμματα εν μέσω πανδημίας...

Το κράτος μοιράζει χρήματα, όχι όμως για τους πολίτες του, αλλά για... "ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς" των πολιτικών κομμάτων όπως αναφέρει το Υπουργείο Εσωτερικών.

20 εκατομμύρια ευρώ δίνει συνολικά η κυβέρνηση στα ΜΜΕ για να μας "ενημερώνουν" να καθόμαστε μέσα...

Επιπλέον 9 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η κυβέρνηση στα ΜΜΕ για να προβάλουν τα μηνύματα της σε ότι έχει να κάνει με τον κορονοϊό και κυρίως την "συμμόρφωση" μας στα περιοριστικά μέτρα που έχει αναγγείλει ή πρόκειται στο μέλλον να αναγγείλει.

Παγκόσμια Ημέρα DNA 2020

Τον Απρίλιο του 1953, οι James Watson και Francis Crick, δύο μοριακοί βιολόγοι, δημοσίευσαν ένα άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Nature που περιγράφει τη δομή του DNA και έτσι άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες στον κόσμο της σύγχρονης γενετικής.

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης που έγινε τον Φεβρουάριο στην Πιερία

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης που έγινε τον Φεβρουάριο στην Πιερία - Συνελήφθη ένα άτομο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε οπλισμός, φυσίγγια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Η καλλιέργεια Ελαιοκράμβης στην Β. Πιερία

Πρόκειται για την ελαιοκράμβη η οποία έχει τροποποιηθεί γενετικά για να περιέχει υψηλά επίπεδα ωμέγα 3 λιπαρών οξέων τα οποία θεωρούνται ευεργετικά για την υγεία.

Εν μέσω πανδημίας η κυβέρνηση αυξάνει τον αριθμό μαθητών ανά τάξη στα νηπιαγωγεία, στα 26...

Χωρίς να υπολογίζει η κυβέρνηση, τις ακατάλληλες και μικρές αίθουσες-κλουβιά και ενώ δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει τον χειμώνα που μας έρχεται με την εξάπλωση ή όχι του ιού, προχωράει στην αύξηση των μαθητών στα νηπιαγωγεία στα 26 παιδιά ανά τάξη, χωρίς φυσικά να αυξάνει τις θέσεις νηπιαγωγών!

Πολύτεκνοι: Η ΝΔ ακολουθεί πιστά την ίδια αντιπολυτεκνική πολιτική και αντιδημογραφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει η ΝΔ την ίδια αντιπολυτεκνική και αντιδημογραφική πολιτική των προκατόχων της, αδιαφορώντας για τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολυτέκνων και των οικογενειών τους.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΜΑΡΚΟΣ
ΝΙΚΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 25 Απριλίου 2020