Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ - Γιορτή Νεολαίας Ενορίας Αγίας Άννης Κατερίνης 2019

ΣΦΚ Πιερικός - Ανακοίνωση ανανεώσεων

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με του ποδοσφαιριστές Γεώργιο Μπουζούκη (μέσος) και Κωνσταντίνο Μηλιώτη (μεσοεπιθετικός).

Ξεκίνησε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους η «Φιλοξενία Αγάπης» για παιδιά και νέους από ομόδοξες χώρες.

Ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες το πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών και νέων από ομόδοξες χώρες που υλοποιεί για ακόμη μια χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

ΧΟΚ 1st MID SUMMER PARTY & REUNION

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ - Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη 2019

1. Η ΚΕ χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους, που συνέβαλαν στην εκλογική μάχη του ΚΚΕ.

Τα έθνη πρέπει να θέσουν τέρμα στον πόλεμό τους κατά της ιστορίας τους.

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Στα αρνητικά των εκλογών της Κυριακής υπολογίζεται το γεγονός ότι τα εθνικά θέματα δεν μέτρησαν στο βαθμό της αξίας τους στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ολοφάνερες οι ευθύνες γι’αυτό του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΦΕΟ

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Βόρεια Ελλάδα

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Χαλκιδική.

Δωρεά αυτοκινήτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Θα καλύψει τις ανάγκες της Κατ’ οίκον Νοσηλείας.

Ένα αυτοκίνητο που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας δόθηκε ως δωρεά, από τους συγγενείς του κ. Μπούσιου μετά από επιθυμία του ίδιου.

Συλλήψεις στην Πιερία για ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις

Στην 7η θέση του EURO Beach Handball με 5 νίκες η Εθνική Γυναικών.

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στη μεγαλύτερη επίσημη διοργάνωση Beach Handball που έγινε ποτέ η Εθνική Γυναικών.

Ισόβια κάθειρξη από γερμανικό δικαστήριο στον δολοφόνο 14χρονου κοριτσιού.


Ένας ιρακινός μετανάστης καταδικάστηκε στη Γερμανία σε ισόβια κάθειρξη την περασμένη Τετάρτη για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 14χρονου κοριτσιού.

Έξι νεκροί από την κακοκαιρία στην Χαλκιδική.

Δραματικές στιγμές έζησε χθες το βράδυ η Χαλκιδική με τα ακραία φαινόμενα να αφήνουν πίσω τους έξι νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε όλες τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικά στη Χαλκιδική, που πλήττονται από σφοδρή θεομηνία.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

472 - Αφού πολιορκήθηκε στη Ρώμη από τους στρατηγούς του, ο αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Ανθέμιος συλλαμβάνεται και εκτελείται.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΦΗΜΙΑ
ΟΛΓΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 11 Ιουλίου 2019