Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Στην 7η θέση του EURO Beach Handball με 5 νίκες η Εθνική Γυναικών.

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στη μεγαλύτερη επίσημη διοργάνωση Beach Handball που έγινε ποτέ η Εθνική Γυναικών.


Η «γαλανόλευκη» κατέκτησε την 7η θέση στο EURO που συμμετείχαν 40 ομάδες (20 ανδρικές και 20 γυναικείες), επικρατώντας 2-1 της Ουκρανίας, έχοντας συνολικά 5 νίκες στη διοργάνωση.

Τηρουμένων των αναλογιών η Εθνική είχε πετυχημένη παρουσία στο EURO, αφού έπαιξε στα κρισιμότερα παιχνίδια χωρίς την καλύτερη τερματοφύλακα του κόσμου Μάγδα Κεπεσίδου που τραυματίστηκε, αδικήθηκε από την διαιτησία στο ματς με την Ισπανία, η εξέλιξη του οποίου έκρινε τελικά και τα ζευγαρώματα για τα προημιτελικά, ενώ οι κακές καιρικές συνθήκες που υπήρχαν καθ’ όλη την εβδομάδα, ήταν αβαντάζ για τις Βόρειες χώρες.

Με τις εμφανίσεις της η Εθνική έδειξε ότι συγκαταλέγεται στην ελίτ της Ευρώπης και του Κόσμου, όσον αφορά το επίπεδο και την αγωνιστικότητα της.


➤ Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης εδώ: https://www.handball.org.gr/index.php/17-pressoffice/news/beach-handball/1766-stin-elit