Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία

Σε ρεσιτάλ εμπαιγμού και κοροϊδίας για τον λαό,  εξελίχθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία, από την Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπερασπίζοντας  το τρίτο μνημόνιο, που ενσωματώνει τα άλλα δύο( που δήθεν  θα έσκιζαν) και τους 500 εφαρμοστικούς νόμους, βαφτίζουν το ψάρι, κρέας και ζητούν  την ψήφο του Ελληνικού λαού, για την εφαρμογή και υλοποίηση τους, αφού τα μνημόνια αποτελούν το πρόγραμμα τους.

Μπέης Δημήτρης, λέμε την αλήθεια, εγγυόμαστε το αύριο!


Νίκος Μακρίδης: Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το εκλογικό κέντρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κατερίνη βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 8 στον πεζόδρομο και λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00-23:00 .σας περιμένουμε..

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00μμ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Ένα από τα πιο ευχάριστα Δημοτικά Συμβούλια της χρονιάς έγινε πριν από λίγο στο Δήμο Κατερίνης και υπεύθυνοι για αυτό ήταν οι… Κοκκινοπλίτες!



Η παραχώρηση δωρεάν δημοτικού οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ352 στην πολεοδομική ενότητα Εθνικού Σταδίου, εμβαδού 500,00 τ.μ. στο Σύλλογο Κοκκινοπλιτών «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» για ανέγερση πολιτιστικής στέγης ήταν η αιτία για να γεμίσει χαμόγελα η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν γεμάτη από Κοκκινοπλίτες!

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε και η ομιλία του Προέδρου των Κοκκινοπλιτών κ. Σιαμάτρα Δημήτρη που με την αυθεντικότητα του ξεσήκωσε δημοτικούς συμβούλους και κόσμο που τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι!

Και μετά μας κέρασαν και γλυκά!!!

11 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατέκτησε την Κυριακή 6/9 στη Γαλλία το Ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών με την Κατερίνα Νικολαΐδου  του Ν.Ο.ΚΑΤ. και τη Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Α. εξασφαλίζοντας παράλληλα και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και κάνοντας τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης να πανηγυρίζουν ένα ακόμη μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το ενδέκατο που έχουν φέρει στην Πιερία οι αθλητές του ιστορικού αυτού συλλόγου αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΝΕΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

                                         
Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 13/9/2015 και ώρα 19:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης μεταξύ των ομάδων ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης για λόγους που επικαλέστηκε η παρούσα διοίκηση του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκλεισε αμέσως φιλικό αγώνα για αύριο Σάββατο 12/9/2015 και ώρα 17:30 με τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
                                                                                                    ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Αγιασμό σε τριτοκοσμικές συνθήκες αναγκάστηκαν να κάνουν σήμερα οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.


Την ίδια ώρα που ο Δήμος Κατερίνης με τις υπηρεσίες του προβάλλει τα φρεσκοβαμμένα και τα «βιοκλιματικά» σχολεία, 230 μικρά παιδάκια αναγκάζονται να κάνουν αγιασμό και μετέπειτα μαθήματα σε τριτοκοσμικές συνθήκες!

Περάσαν πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που κάποιος είδε συνεργείο του δήμου να κάνει εργασίες συντήρησης στο σχολείο μας. Διευθυντές άλλαξαν, δάσκαλοι ήρθαν και έφυγαν, τα μικρά παιδιά που φοίτησαν στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, μεγάλωσαν και έκαναν οικογένειες, συνεργείο του Δήμου Κατερίνης όμως δεν έκανε την εμφάνιση του στο σχολείο μας…

Όταν τα νοσοκομεία κλείνουν και ο πολιτικαντισμός εφημερεύει


Η Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης εξέπεμψε σήμα κινδύνου για τη λειτουργία της. Μετά τις καταστρεπτικές πολιτικές των μνημονιακών απαιτήσεων που υποβαθμίζουν συνεχώς την δημόσια υγεία, κάποιοι σπεύδουν σαν σωτήρες εν μέσω προεκλογικής περιόδου να λειτουργήσουν σαν παραπέτασμα καπνού μπροστά στα μόνιμα και τεράστια προβλήματα στον νοσοκομείο της Κατερίνης.
Η λειτουργία της κλινικής γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης με υποψήφιο βουλευτή να σπεύδει να εφημερεύσει, σε περίοδο προεκλογική, προσπαθώντας να χρυσώσει το πικρό χάπι της διαλυμένης δημόσιας υγείας, στην οποία διάλυση είχε και ο ίδιος μεγάλη συνεισφορά.

Μήνυμα της Λαϊκή Ενότητας Πιερίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα στη χώρα με τεράστια προβλήματα στην παιδεία που έχει προκαλέσει η πεντάχρονη επιβολή των μνημονιακών πολιτικών που έπληξαν εκτός των άλλων και την εκπαίδευση.
Η εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών έχει οδηγήσει σε μία απίστευτη υποβάθμιση της παιδείας και σε ένα εκρηκτικό σκηνικό με χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία, στρίμωγμα των μαθητών σε υπεράριθμα τμήματα, προβλήματα στη σχολική στέγη. Την ίδια στιγμή στον αέρα βρίσκεται και πάλι το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, παρατηρείται καθυστέρηση των προσλήψεων των αναπληρωτών, ενώ σχεδόν υπό διάλυση βρίσκεται και ο ιδιαίτερα ευαίσθητος τομέας της ειδικής αγωγής

Δελτίο Τύπου για Παιδιατρική Κλινική Κατερίνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η υποκρισία και ο λαϊκισμός έχουν όρια.

………

Σήμερα, 11-9-2015, οι συνυπογράφοντες το παρόν δελτίο τύπου υποψήφιοι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της κοινής μας επίσκεψης στο Δημαρχείο της Κατερίνης, πληροφορηθήκαμε ότι ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρώην Υφυπουργός Υγείας και επί πολλά χρόνια βουλευτής του ιδίου κόμματος, ανήρτησε στα ηλεκτρονικά μέσα ανακοίνωση ότι ανέστειλε την προεκλογική του εκστρατεία και φόρεσε την ιατρική στολή, προκειμένου να μην κλείσει η Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης (Γ.Ν.Κ.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2015 ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΚΜ-Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ


KANONIKH ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Γ.Ν.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


       Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, η Διοίκηση της 3ης Υ.ΠΕ (Μακεδονίας) μετά την ενημέρωση κυρίως των Υποψηφίων Βουλευτών κ.κ. Σκούφα Ε., Τζαμακλή Χ. και Καστόρη Α., σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, διευθέτησε το χρονίζον θέμα της έλλειψης ιατρικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής. 

Ο Διοικητής 3ης Υ.ΠΕ.         

Γεώργιος Κίρκος

Αρθρο Τοποθέτηση Γ. Σπανού Υποψηφίου Βουλευτή ΛΑ.Ε Πιερίας


Τα ψέματα ,  οι αντιφάσεις , οι παγίδες και η ελπίδα


●  Τα μνημόνια είναι ο μονόδρομος. Η αλήθεια: Το πάγωμα της αποπληρωμής του δημόσιου χρέους, ο έλεγχος της αλήθειας του και η αποπληρωμή του με ρήτρα ανάπτυξης, και όλα αυτά μονομερώς από έναν κυρίαρχο λαό είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά του και επιβάλλεται από την ανάγκη της επιβίωσής του.

4η Συνδιάσκεψη Σαρακατσάνικης Νεολαίας & Διασποράς στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας



Η 4η Συνδιάσκεψη Σαρακατσάνικης Νεολαίας Ελλάδας και Διασποράς θα διεξαχθεί με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο Πιερίας στις 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Κατερίνης και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κατερίνης στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κατερίνης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Στον αγιασμό σχολείων της Κατερίνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Στην τελετή των αγιασμών του Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Ειδικής Αγωγής και των Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης στον αγιασμό των σχολείων της Κατερίνης


«Με τη λειτουργία τριών νέων βιοκλιματικών σχολείων και παράλληλα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου δίνουμε οριστική λύση στις ανάγκες της Κατερίνης για σχολική στέγη». Αυτό σημείωσε σε δήλωσή του κατά την έναρξη του καθιερωμένου αγιασμού  σχολείων της πόλης, στο πλαίσιο της νέας σχολικής περιόδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Ο Αγιασμός στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, παρουσία του Βουλευτή Πιερίας της Λαϊκής Ενότητας κ. Ζήση Ζάννα, και του υποψηφίου βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Δημήτρη Μπέη.



Παραδόθηκαν τα σχολικά είδη για τους 300 μαθητές στην Κατερίνη


Σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8:00 το πρωί και πριν σημάνει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας τα σχολικά είδη, τα οποία εντός των επόμενων ημερών, θα διανεμηθούν δωρεάν σε 300 μαθήτριες και μαθητές των 19 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης.

KANONIKH ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Γ.Ν.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



     Σας γνωρίζουμε ότι η Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά χωρίς να αναστέλλει καμία από τις λειτουργίες της.
     Συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά τα Τακτικά Ιατρεία, η Κλινική και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κατερίνης. Επίσης, εξυπηρετούνται κανονικά από Παιδίατρο οι φυσιολογικοί τοκετοί, οι καισαρικές τομές και τα νεογνά της Μαιευτικής Κλινικής.
    Παρά τις έντονες κινδυνολογίες και φημολογίες για αναστολή λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής, ενημερώνουμε το κοινό της Πιερίας ότι όλες οι Κλινικές και τα Τμήματα του Νοσοκομείου λειτουργούν κανονικά.
Ο Διοικητής

Αστέριος Φαρμάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΤ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ





Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Φυσικοθεραπείας πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) η ημερίδα που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών του Ν. Πιερίας,  για τον ρόλο και τα οφέλη της φυσικοθεραπείας στην Τρίτη ηλικία.
Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου που γέμισε την αίθουσα, και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τους εισηγητές , καθώς και τους ομιλητές της εκδήλωσης-μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας – Ιατρούς:

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Ευχαριστίες.

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που κατέβαλε όλο το χρηματικό ποσό για την αγορά υλικών (μπογιές, σύνεργα) για το βάψιμο των εσωτερικών χώρων του σχολείου, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης που διέθεσε τους ελαιοχρωματιστές. 


Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


Συνεχίζουν την καθημερινή τους επαφή με τους κατοίκους του νομού μας οι υποψήφιοι βουλευτές του Συριζα στην Πιερία. Κλιμάκιο
αποτελούμενο από τους υπ. βουλευτές μας Αρίση Δήμητρα, Καστόρη Αστέριο,Μπονοβόλια Νίκο και Τζαμακλή Χάρη βρέθηκε επισκέφθηκε
την Ν.Εφεσσο Βροντού και Καρίτσα.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ




1. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

2. ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σκιτσογράφος

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ-Καμπάνια κοινωνικών/εκπαιδευτικών μηνυμάτων "Το κράνος δεν είναι για διακόσμηση, φόρεσε το σωστά!"


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ


Το προσεχές Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, στις 9.00 το βράδι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή των πρωτοετών φοιτητών, που πέτυχαν την είσοδό τους σε Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
·        Ευχαριστήρια δέηση ενώπιον του λειψάνου και της εικόνας της Αγίας Αικατερίνης.
·        Συνάντηση γνωριμίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο.
·        Δεξίωση.
Για το λόγο αυτό προσκαλούνται οι νέοι φοιτητές να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Το μεσημέρι, πλήρες φωτορεπορτάζ από τους Αγιασμούς στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης.



Οι εξελικτικές γλωσσικές διαταραχές (Α’ μέρος). Της Λογοθεραπεύτριας Ξένιας Ουσάκοβα.


            Η γλώσσα έχει τρείς διαστάσεις, τη μορφή , το περιεχόμενο και τη χρήση, οι οποίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η μορφή αποτελεί τα δομικά στοιχεία του γλωσσικού συστήματος (φωνολογία, μορφολογία, σύνταξη). Το περιεχόμενο αφορά τη σημασιολογία, δηλαδή τη γνώση λέξεων (ονόματα, αντικείμενα, ενέργειες) και τον τρόπο που αυτές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η χρήση αφορά την πραγματολογία, δηλαδή τη χρήση της γλώσσας σε κοινωνικό πλαίσιο. Οι δυσκολίες σε αυτές τις τρείς διαστάσεις της γλώσσας αλληλοεπηρεάζονται, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας διαφέρει και αλλάζουν μορφή ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
Τι είναι οι εξελικτικές γλωσσικές διαταραχές;

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία του νέου κύκλου της σχολικής ζωής που ανοίγει σήμερα, εύχομαι από καρδιάς στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Κατερίνης, στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους δασκάλους και στους καθηγητές, καθώς και στους γονείς, καλή χρονιά, με υγεία και πάντα επιτυχίες.

Το νέο σχολικό έτος αποτελεί την αφετηρία μιας εποικοδομητικής περιόδου για τη νεολαία του τόπου μας. Ένα ταξίδι ορόσημο στη γνώση, που όλοι ευελπιστούμε ότι θα ανοίξει νέους πνευματικούς δρόμους στη σχολική κοινότητα συμβάλλοντας στην προαγωγή της παιδείας και του πολιτισμού.