Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ



Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου άρχισε για τη νέα περίοδο του εκκλησιαστικού έτους τη λειτουργία του το Συσσίτιο «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Συγκεκριμένα, τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, με την παρουσία των υπευθύνων ιερέων, Πρωτοπρ. π. Βασιλείου Τορτοπίδη, π. Ευάγγελου Πουλατσίδη και π. Κυριάκου Κοκελίδη.
Παρόντες ήταν όλοι οι εθελοντές, που βοηθούν είτε στην παρασκευή του φαγητού, είτε στη διανομή του.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ. ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!




Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ »

  Σύμφωνα με την αρίθμ. 24786/2015 διευκρινιστική εγκύκλιο που μας στάλθηκε από την Ε.Π.Ο. στις 31-8-2015 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 και αφορά τον Κανονισμό Προπονητών, από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνονται τα παρακάτω:
          1.- Τα σωματεία της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να προσλαμβάνουν υποχρεωτικά προπονητή με ταυτότητα UEFA η ταυτότητα Ε.Π.Ο.

Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή στο Δήμο Κατερίνης


Η συνεδρίαση  της  Διακομματικής Επιτροπής που συγκάλεσε η αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, Καλλιόπη Μπατάλα - Τζουμέρκα, ενόψει των Eθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημαρχιακού Μεγάρου. Υπόψη των εκπροσώπων των κομμάτων και συνασπισμών των κομμάτων τέθηκαν οι εγκύκλιοι, που αφορούν τις προεκλογικές διαδικασίες προβολής, λειτουργίας και καθορισμού κανόνων, κατά την προεκλογική περίοδο.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΔ

Σε Ανδρομάχη, Νεοκαισάρεια, Βρία, Ελατοχώρι, Ρητίνη και Σβορώνο περιόδευσαν τη Δευτέρα 7 /9 οι υποψήφιοι βουλευτές Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος. Την Τρίτη το απόγευμα οι επισκέψεις του κλιμακίου της ΝΔ συνεχίζονται στη Βόρεια Πιερία. Συγκεκριμένα θα επισκεφθούν τις περιοχές Μακρύγιαλο, Μεθώνη, Αγαθούπολη, Π. Ελευθεροχώρι, Σφενδάμη και Κίτρος.

Η συνέντευξη της Μπέττυς Σκούφα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Μια ιδιαίτερη και σημαντική συνέντευξη παραχώρησε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» η πρώην και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Μπέττυ Σκούφα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Μας υποδέχτηκε στη βεράντα του γραφείου της και με χαμόγελο και καλή διάθεση, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τις κάναμε και δεν προσπάθησε να μας κρύψει λόγια...

Με το ιδιαίτερο της στυλ, έδωσε χρώμα στην συνέντευξη και δυστυχώς οι δυο ώρες που είχαμε στην διάθεση μας αποδείχτηκαν λίγες ώστε να ρωτήσουμε περισσότερα πράγματα.

Ορίστε τι μας είπε η Μπέττυ Σκούφα.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. Το 3ο μνημόνιο οδηγεί τους αγρότες στην καταστροφή


Άγρια φοροεπιδρομή κατά των αγροτών και κτηνοτρόφων φέρνει το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν οι 222 Βουλευτές του νέο-μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και των μνημονιακών κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΠΟΤΑΜΙ.
Η άδικη αυτή φοροεπιδρομή κατά των αγροτών σε συνδυασμό με την αύξηση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος στις 11 ημέρες οδηγούν σε εξόντωση τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.
Είναι λοιπόν μονόδρομος η καταστροφή και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού;

Εμείς απαντάμε ΟΧΙ

Συγκεκριμένα με το 3ο μνημόνιο:

Συγχαρητήρια επιστολή



Η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας- Πέλλας και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Νικολαϊδου  και στην Σοφία Ασουμανάκη για την κατάκτηση της 2ης θέσης και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών καθώς και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη, επιτυχία στους στόχους τους και να χαρίσουν στην Ελλάδα πολλές ακόμη επιτυχίες.

        Συγχαρητήρια επίσης στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, στους προπονητές που βγάζουν τέτοιους αθλητές, αλλά και στους γονείς των αθλητών που κοσμούν τον Νομό μας και μας κάνουν υπερήφανους!
                                       
                                                Για το Δ.Σ.
                                                Ο Πρόεδρος
                                                   

                                           Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης                                        

Δήλωση υποστήριξης του Περικλή Αμοιρίδη προς τον Νίκο Μακρίδη


Γνωρίζοντας την εμπειρία και τη γνώση του Νίκου Μακρίδη για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Νομού μας, καθώς και την αστείρευτη αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, είμαι σίγουρος ότι η υποψηφιότητά του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποτελεί την καλύτερη επιλογή .
Έτσι λοιπόν, ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου μαζί του, σε μια προσπάθεια για να αποκτήσουν οι πολίτες την ποιότητα ζωής που τους αξίζει. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη φίλε μου. Είμαστε στο πλευρό σου , για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά κυρίως γιατί ξέρουμε καλά ότι στη μάχη για το καλό του τόπου μας κανείς δεν περισσεύει.

Περικλής Αμοιρίδης
Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό

«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα πλαίσια της Πανευρωπαικής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Τομέας Ποδηλατικής Παιδείας της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας θα επισκεφθεί σχολεία της πόλης για μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση περί ποδηλάτου και οδικής ασφάλειας. Όσα σχολεία συμμετέχουν, μπορούν αν το επιθυμούν, να συνδυάσουν τη θεωρητική παρουσίαση, με επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής κατά την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.
Όσοι διευθυντές και εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδας ενδιαφέρονται, ας επικοινωνήσουν μαζί μας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11/9.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: podilatikiapodrasi@gmail.com
Τηλέφωνα Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας: 6908784288 / 6973735435
Ημέρες παρουσιάσεων: Δευτέρα 14/9 - Πέμπτη 17/9
Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής: Τρίτη 22/9
Τομέας Ποδηλατικής Παιδείας
Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Η συνέντευξη του Κώστα Λαπαβίτσα. Δείτε την όλη, αξίζει!


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια Μαρκούση, τους οικείους του και την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την απώλεια του 18χρονου αγαπημένου τους παιδιού και ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαρκούση. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!




ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Πανευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα πλαίσια της Πανευρωπαικής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Τομέας Ποδηλατικής Παιδείας θα επισκεφθεί σχολεία της πόλης για μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση περί ποδηλάτου και οδικής ασφάλειας. Όσα σχολεία συμμετέχουν, μπορούν αν το επιθυμούν, να συνδυάσουν τη θεωρητική συζήτηση, με επίσκεψη στο Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής κατά την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Όσοι διευθυντές, εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδας ενδιαφέρονται, ας επικοινωνήσουν μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή στα αντίστοιχα τηλέφωνα του τομέα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11/9.
Ημέρες παρουσιάσεων: Δευτέρα 14/9 - Πέμπτη 17/9

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής: Τρίτη 22/9

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ



Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας!



ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΧΙ



ΣΥΝΑΞΗ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΝΗΣ -ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ-

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ HANDBALL ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο, τους Αθλητές και όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της ομάδας του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την επάξια άνοδο της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης στην Α1 εθνική κατηγορία και τους εύχεται καλή επιτυχία στη μεγάλη πρόκληση για τον σύλλογο. Αυτή η μεγάλη επιτυχία σας μας έκανε υπερήφανους πιστεύοντας ότι θα συνεχίσετε να μας εκπλήσσετε και στην Α1 κατηγορία. Θερμά συγχαρητήρια σ΄ όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας.

Γραφείου Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ και ΣΟΦΙΑ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ


Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος σας συγχαίρει για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.  Ο άθλος σας αυτός δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με υπερηφάνεια, καθώς με πολύ κόπο και διαρκή προσπάθεια δίνετε την δυνατότητα να ακουστεί στο όνομα της δικής σας επιτυχίας η περιοχή της Κατερίνης και της Πιερίας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Οι επιδόσεις σας για τρίτη συνεχή χρονιά μας έκαναν όλους υπερήφανους και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας και αποτελούν παράδειγμα δύναμης και μεγαλείου ψυχής. Η θέλησή σας, το πάθος, η αγωνιστικότητα του φρονήματος αποτελούν μαθήματα  ζωής για όλους μας, αλλά και ένα ισχυρό παράδειγμα για τα νεότερα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ευχόμαστε η ανοδική σας πορεία να συνεχιστεί και να χαρίζετε επιτυχίες στην πατρίδα μας. Θερμά συγχαρητήρια.


Γραφείου Τύπου κι Επικοινωνίας  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ